Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică s-a enervat la conferinţa dinaintea meciului cu Plzen: “Eu l-am exclus pe Enache, nu Becali!”

Dică s-a enervat la conferinţa dinaintea meciului cu Plzen: “Eu l-am exclus pe Enache, nu Becali!”

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB a afirmat că Gabriel Enache va ajunge la echipa a doua după ce s-a arătat nemulţumit că FCSB a transferat un alt fundaş dreapta, pe Romario Benzar.

Dică şi-a asumat personal excluderea din lot a lui Enache, deşi patronul dăduse ordinul în urmă cu câteva zile. “Enache nu face parte din lot pentru meciul cu Plzen. Am hotărât să nu fie în lot pentru că aveam pe bancă alţi jucători şi am decis să opresc alt fundaş în detrimentul lui!”, a explicat Dică.

Luni, Becali declara: "Atât de mulţi nervi aveam pe ăla, pe Enache, că i-am dat mesaj (n.r. - lui Mihai Stoica, la meciul cu FC Viitorul). Numai mingi lungi, nu a urcat o dată. E el supărat, el, Enache, că de ce a venit Benzar. <Ce, mă, mă băgaţi pe mine acum că nu-l băgaţi pe Benzar?> Sau cam aşa ceva. <Lasă, mă, că o să stai tu la echipa a treia, la Divizia C şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar> O să vadă el. Nu-i convenea rezervă şi acum nu o să fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista UEFA, dar nici Enache nu va fi", a declarat patronul vicecampioanei.

Afla mai multe despre: gabi enacheproblemeexclussteauafcsbgigi becalinicolae dicascandal 

viewscnt
Articole similare