Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică speră la o nouă semifinală în Europa League: ”Am capacitatea să fac asta”

Dică speră la o nouă semifinală în Europa League: ”Am capacitatea să fac asta”

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB se află pe primul loc în Grupa G a Europa League, ceea ce îl face pe antrenorul roş-albaştrilor să viseze la un nou sezon de vis în Europa.

Antrenorul FCSB a rememorat pentru UEFA perioada frumoasă prin care a trecut când era jucător la ”Steaua”, atunci când roş-albaştrii ajungeau în semifinalele Cupei UEFA şi consideră că are calităţile necesare pentru a repeta acel moment din postura de antrenor.

”Chiar dacă sunt un antrenor fără experienţă, cum se spune, consider că am capacitatea necesară să duc Steaua cât mai departe în competiţiile europene şi să facem performanţă, pentru că asta se doreşte la un club mare”, a spus fostul stelist.

Dică îi este recunoscător Stelei pentru oportunităţile pe care i le-a scos în cale în decursul anilor şi declară că Steaua înseamnă totul pentru el.

”Steaua înseamnă totul pentru mine şi pentru mine este o onoare să antrenez această echipă, la fel cum a fost o onoare să joc la această echipă. Mă bucur că am avut şansa şi oportunitatea de a face performanţe la un club cu un astfel de renume.

La Steaua am avut cele mai mari performanţe, am câştigat campionate. Am fost aproape şi de o calificare în finala Europa League, ceea ce a însemnat foarte mult pentru noi, ca jucători şi sper ca într-o zi să mai  trăiesc un astfel de sentiment, dar ca antrenor”, a mai spus Dică pentru UEFA.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbdicasemifinala europa league,  

viewscnt
Articole similare