Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică surprinde înaintea meciului cu Viktoria Plzen: "Nu suntem favoriţii grupei!"

Dică surprinde înaintea meciului cu Viktoria Plzen: "Nu suntem favoriţii grupei!"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a afirmat, că şansele echipei sale în partida cu Viktoria Plzen, din grupele Ligii Europa, sunt egale. Tehnicianul consideră că echipa cehă este mai puternică decât în vară, când a învins-o în preliminariile Ligii Campionilor.

“Întalnim un adversar pe care îl ştim foarte bine, am mai jucat cu ei. Chiar dacă i-am învins atunci, ne aşteaptă o partidă foaret grea. Au jucători foarte buni de la mijloc în sus, care pot face diferenţa, de asemenea au jucători cu viteză pe benzi şi trebuie să fim atenţi la astfel de lucruri. Acum sunt o echipă mult mai bună decât erau în acele două jocuri, fotbaliştii care aveau probleme au revenit. 

Dar şi noi suntem o echipă puternică, ne-am mai întărit şi noi cu jucători. Important este să fim concentraţi la ora jocului. Şansele sunt egale, suntem echipe de valori apropiate, chiar dacă noi jucăm pe teren propriu. Important este să câştigăm mâine seară, nu mai contează cine va înscrie. Vom vedea mâine seară dacă atitudinea jucătorilor va fi schimbată, dacă jucătorii vor face acest lucru, vom reuşi să obţinem un rezultat bun. 

Nu suntem favoriţii grupei, toate cele 4 echipe au şansa să se califice în primăvara europeană. Eu sper să facem acest lucru, pentru că avem şansa asta”, a declarat Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicasteauafcsbviktoria plzendeclaratiisurprinzatorproblemeeuropa league 

viewscnt
Articole similare