Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, surprins de jocul elevilor săi: ”Nu mă aşteptam să marcăm cinci goluri!”. Ce a zis de Alibec!

Dică, surprins de jocul elevilor săi: ”Nu mă aşteptam să marcăm cinci goluri!”. Ce a zis de Alibec!

Superliga

Comentarii

FCSB a trecut cu 5-2 de CSU Craiova într-unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului. Nicolae Dică şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţie, însă a fost extrem de supărat din cauza celor două goluri încasate.

”Băieţii trebuie felicitaţi pentru că ei au câştigat acest meci. Nu mă aşteptam să marcam cinci goluri, dar mă aşteptam să practicăm un joc ofensiv. Avem jucători tehnici, care pot face diferenţa. Important este ca am marcat cinci goluri şi am avut alte trei ocazii clare de gol. Ştiam că ei joacă cu trei fundaşi centrali şi construiesc cu aceştia, am vrut ca ei să nu aducă mingi în zona centrală. Noi am încercat să mergem peste ei, să facem presing, şi să-i forţăm să trimită mingii lungi pe atacanţi.

Îmi doream să nu primim gol în această seară, din cauza asta am fost supărat! Noi abordam acest joc la victorie, indiferent de ce se întâmpla la Cluj. Bizonul n-a fost nemulţumit că l-am schimbat cu Alibec. Ştia încă de la pauză că va fi schimbat. Nu putem şterge cu buretele tot ce a făcut bun Alibec până la ora asta. Îmi pare rău că nu a marcat la acea scăriţă. Cu Hapoel vom avea un meci mult mai greu decât în Israel”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsbsteauacraiova 

viewscnt
Articole similare