Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dieta secretă a lui Gigi Becali! Patronul de la FCSB o respectă cu stricteţe, zi de zi: ”Mănânc foarte sănătos”

Dieta secretă a lui Gigi Becali! Patronul de la FCSB o respectă cu stricteţe, zi de zi: ”Mănânc foarte sănătos”

FCSB

Comentarii

Pe 25 iunie, Gigi Becali a împlini 65 de ani, însă patronul celor de la FCSB nu-şi arată vârsta.

Omul de afaceri are în continuare grijă de ceea ce mănâncă, iar acest lucru îi oferă foarte multă vitalitate şi energie.

Gigi Becali şi-a dezvăluit secretul culinar

Gigi Becali a fost întotdeauna o persoană gurmandă, pofticioasă, dar care a ştiut să pună ”frână” atunci când era cazul, mai ales în tinereţe.

Cu toate acestea, în ultimii ani şi-a impus mai multe limite culinare, pe care le respectă cu stricteţe, dar care nu sunt la îndemâna oricărui om.

Se simte mult mai bine fizic şi psihic de când aplică punct cu punct planul pe care şi l-a autoimpus şi nu are de gând să facă rabat de la acesta în vreun mod.

Gigi Becali simte că vârsta îl ajunge din urmă, tocmai de aceea trebuie să aibă o disciplină de fier, pentru a rămâne puternic, şi pentru a-şi duce la capăt misiunea pe acest pământ.

De exemplu, latifundiarul a eliminat total din meniu mezelurile, dar şi tot ce ţine de carne procesată, despre care nu are siguranţa că a fost crescută natural, fără alte ”artificii”.

De asemenea, nici ouăle de găină nu mai sunt pe placul său, chiar dacă sunt foarte apreciate şi uşor de procurat. În acelaşi timp, alcoolul a fost eradicat total din viaţa sa.

Inima mea are putere de tinereţe, dar, dacă stau şi mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra şi puternică, el deja se mai înmoaie, muşchii.

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu viţelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul şi nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineaţă mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliţă, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă şi brânză, carne rar”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare