Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din dragoste pentru Gică Petrescu! Gest emoţionant din partea părinţilor unui celebru tenismen în memoria fostului artist român

Din dragoste pentru Gică Petrescu! Gest emoţionant din partea părinţilor unui celebru tenismen în memoria fostului artist român

Tenis

Comentarii

În acest weekend, echipa de Cupa Davis a României, condusă de căpitanul nejucător Andrei Pavel, va întâlni reprezentativă similară a Israelului, într-o partidă disputată la Tel Aviv.

Daca echipa Romaniei nu poate alinia cea mai bună echipă, din cauza scandalurilor interne care au macinat relaţiile dintre sportivi si conducerea tehnică, israelienii vor veni cu tot ceea ce au mai bun în clipa de faţă, prima rachetă fiind Dudi Sela, locul 70 ATP.

Putini sunt cei care stiu ca Sela este nascut din parinti români, acestia emigrând in Israel la începutul anilor '70. Părinţii tenismenului îşi petrec foarte mult timp în oraşul în care s-au născut, Isarel, iar în urmă cu puţin timp au făcut demersurile necesare pentru a redobândi cetăţenia română. Mai mult de de atât, tatăl lui Dudi Sela, mare admirator al lui Gică Petrescu a avut intenţia de a face un gest unic in amintirea fostului mare artist.

Cum apartamentul lui Gică Petrescu, aflat in centrul Bucureştiului, se afla într-o stare deplorabilă, iar datoriile acumulate catre administratia de bloc erau uriaşe, Sela senior dorea sa achizitioneaza apartamentul, pe care, apoi, sa-l transdforme in muzeu: "Eu am crescut cu melodiile marelui Gică Petrescu. Este păcat, pentru că oamenii l-au uitat aşa de repede", spunea tatăl lui Dudi Sela.

Afla mai multe despre: nadaltenisdudi selagica petrescuisraelandrei pavel 

viewscnt
Articole similare