Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Bucureşti, a patra înfrângere în grupa C a Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo Bucureşti, a patra înfrângere în grupa C a Ligii Campionilor la handbal masculin

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia spaniolă Abanca Ademar Leon, cu scorul de 28-24 (17-13), în cea de-a cincea partidă din grupa C a Ligii Campionilor.

Pentru Dinamo au marcat Descat 5 goluri, Gavriloaia 5, S. Esteki 4, Gayduchenko 3, Komogorov 3, Mocanu 2, Şandru 1, Mousavi 1, iar de la oaspeţi s-au remarcat Garcia şi Vieyra, ambii cu câte 6 reuşite.

La finalul partidei, fanii lui Dinamo au cerut demisia antrenorului Eliodor Voica.

În celelalte două partide ale rundei, Kadetten – Skjern 25-24 şi Elverum – Gorenje 29-28.

În urma rezultatelor, clasamentul grupei C este următorul: 1. Skjern 6 puncte, 2. Kadetten 6, 3. Elverum 6, 4. Gorenje 6, 5. Ademar Leon 4, 6. Dinamo 2 puncte.

Anterior, Dinamo a obţinut următoarele rezultate: 28-39 (11-19), cu Skjern, 26-27 (10-9) cu RK Gorenje Velenje, 29-28 (14-12) cu Kadetten Schafhausen şi 32-40 (15-19) cu Elverum Handball.

În următoarea partidă, Dinamo va juca tot cu Ademar Leon, în deplasare, în 4 noiembrie.

Meciurile din grupa C se vor încheie în 3 decembrie.

În grupele A şi B ale Ligii Campionilor evoluează câte opt echipe cu ranking superior în ierarhia continentală, în timp ce din grupele C şi D, inferioare valoric, primele două clasate vor juca încrucişat pentru doar două locuri în optimi.

 

În sezonul trecut, Dinamo a jucat de asemenea în grupele Ligii Campionilor, dar nu a obţinut calificarea în optimile de finală.

Ştirea iniţială

Meciul cu vicecampioana Spaniei e în direct pe Telekom Sport 3, de la ora 18:00. Învinşi în campionat cu 33-20 de CSM Bucureşti, handbaliştii dinamovişti pot spăla ruşinea în Liga Campionilor. Roş-albii îi întâlnesc în runda a cincea pe spaniolii de la Ademar Leon.

”În ciuda lotului nostru decimat de accidentari ne-am dori ca mâine să avem o partida bună. O partidă care să ne lanseze oarecum în cursa pe care ne-am propus-o. Cea a calificării”, a declarat antrenorul roş-albilor, eliodor Voica.

Dinamo şi Ademar Leon sunt la egalitate de puncte. Ambele echipe au obţinut o singură victorie şi au câte trei înfrângeri în grupa C.

”Cred ca e ultima noastră şansă de a mai spera la o califiare în faza superioară. Îmi doresc ca atât pe faza de atac şi apărare să fim mai disciplinaţi. În atac să fim mai răi şi în apărare mai exacţi. 

Nu ştiu dacă are ceva special echipa din Spania pentru că şi ei trec printr-o pasă mai proastă.

Ar fi exact un balon de oxigen pentru noi, deoarece venim după 2 înfrângeri categorice”, a declarat pivotul dinamovist, Marius Mocanu.

Afla mai multe despre: handbal masculindinamoehf champions league,  

viewscnt
Articole similare