Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo – FCSB | Cote bune la Betano pentru o victorie a ”roş-albaştrilor”

Dinamo – FCSB | Cote bune la Betano pentru o victorie a ”roş-albaştrilor”

Pariuri sportive

Comentarii

Fără victorie în Superligă de trei luni, Dinamo are şanse mici să spargă gheaţa chiar în faţa marii rivale. Şi o remiză este greu de obţinut pentru echipa lui Burcă, în condiţiile în care FCSB are 24 de puncte avans după doar 16 etape. Statistica ne face să luăm în calcul şi goluri multe la derby-ul de pe Arena Naţională.

Dinamo – FCSB, duminică, ora 20:30, Orange Sport 1

Liderul FCSB este cea mai bună echipă şi în deplasare. Are 5 victorii, două remize şi o singură înfrângere pe teren străin. În ultimele trei confruntări directe, FCSB a bătut-o de fiecare dată pe Dinamo (2-1, 3-0, 4-0). Pe transfermarkt, lotul lui FCSB (30,1 milioane de euro) valorează de aproape 5 ori mai mult decât cel al lui Dinamo (6,55 milioane de euro). 

Dacă FCSB este prima în Superligă, cu 34 de puncte, în timp ce echipa lui Burcă este penultima, cu doar 10 puncte. Dinamoviştii se bazau pe un stadion plin, însă, cel mai probabil, vor fi ocupate doar jumătate din locuri. 20.000 de bilete s-au vândut cu o zi înaintea meciului. Cipriotul Charalambous nu se va putea baza pe Tavi Popescu, accidentat, iar Compagno şi Rotariu vor rămâne rezerve după evoluţiile sub aşteptări din ultimele meciuri. 

Dinamo va aborda derby-ul cu o formulă asemănătoare cu cea din partidele precedente. 1.42 este cota la Betano pentru victoria lui FCSB. Cine este dispus să rişte mai mult, poate juca 2/2 pentru o cotă mai atrativă de 2.07. Şi cota la peste 2.5 goluri merită luată în calcul (1.70).

Coman, principalul pericol pentru dinamovişti

5 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Florinel Coman în acest sezon. Este jucătorul de la FCSB cu cele mai bune cifre. Cu siguranţă, Coman va fi un pericol constant şi pentru poarta lui Golubovic. Ca să înscrie în derby-ul cu Dinamo, Coman are cotă 2.40 de la Betano. Anunţat titular, Băluţă are şi el aceeaşi cotă ca să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. De la Dinamo, favorit să marcheze este atacantul cu origini din Madagascar, Abdallah (cotă 4.55 la Betano)

Echipe probabile:

  • Dinamo: Golubovic – Costin, Lucas, Homawoo, Amzar – Roşu, Larrucea, Ilic – Politic, Abdallah, Bani
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Băluţă, Miculescu, Coman

Afla mai multe despre: pariuri dinamo fcsbdinamo fcsbbetano 

viewscnt
Articole similare