Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo poate redeveni o forţă în Liga 1. Un super antrenor ar putea veni în Ştefan cel Mare: ”Dacă are garanţii, nu ştiu de ce ar refuza”

Dinamo poate redeveni o forţă în Liga 1. Un super antrenor ar putea veni în Ştefan cel Mare: ”Dacă are garanţii, nu ştiu de ce ar refuza”

Superliga

Comentarii

Dinamo ar putea redeveni din nou o forţă în Liga 1, după ce a apărut zvonul că Juan Melero Marin - cel care negociază pentru preluarea lui Dinamo - vrea să-l aducă pe Cosmin Contra antrenor. Constantin Zotta şi Andrei Vochin sunt însă uşor rezervaţi.

Negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi Juan Melero Marin, pentru cedarea lui Dinamo, sunt avansate şi omul de afaceri spaniol ar fi virat deja primii bani, adică o garanţie de 100.000 de euro. Fost preşedinte la Getafe, Juan Melero Marin ar avea pregătită şi o variantă de antrenor, pe Cosmin Contra. Tot Melero a fost cel care l-a adus pe Contra antrenor la Getafe, în martie 2014. Zotta este însă de părere că fostul selecţioner al României ar reveni la Dinamo numai dacă ar avea încredere că se poate bate la titlu.

Dinamo ar putea redeveni o forţă în Liga 1. Zotta: ”Cred că e tentant pentru un antrenor”

Constantin Zotta este de părere că Dinamo reprezintă în continuare o echipă interesantă pentru antrenori, mai ales dacă şefii clubului ar asigura un buget de performanţă:

”Cred că e tentant pentru un antrenor, oricum se numeşte el, să vină la Dinamo cu gândul de a câştiga campionatul şi de a juca în cupele europene. Contra a ajuns un antrenor titrat. Dinamo va fi o astfel de echipă? Aici e problema. Dacă Contra are aceste garanţii, că Dinamo va deveni un club stabil, cu un buget, dacă vor face în aşa fel încât să fie sigur de anumite transferuri, atunci nu ştiu de ce ar refuza”, a declarat Zotta pentru Telekom Sport.

Dinamo ar putea redeveni o forţă. Vochin nu crede că vine Contra în Ştefan cel Mare.

Andrei Vochin este de părere că antrenorul Cosmin Contra n-ar fi de acord să vină la Dinamo în locul lui Adi Mihalcea, pe care l-a avut secund la naţională. Cei doi au o strânsă relaţie de prietenie.

”Mi-e greu să cred că ar accepta. E normal ca Dinamo să se gândească la el, pentru că până la urmă este singurul care a luat un trofeu în ultima perioadă de timp şi a fost la un meci de a juca cu titlul pe masă pur şi simplu. În momentul ăsta, Dinamo are un antrenor despre care eu cred că e un antrenor bun şi care a făcut parte din staff-ul lui Cosmin. Mi-ar fi greu să cred că Guriţă va veni pe scaunul lăsat liber de Adi Mihalcea. Nu s-a prea dus în zone de aventură în cariera lui, acum stă din noiembrie, nu se aruncă”, a spus Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

Cosmin Contra a mai antrenat-o în 2017 pe Dinamo, din februarie până în septembrie, când a plecat la naţionala României. Sezonul 2016-2017 a fost ultimul în care Dinamo s-a bătut cu şanse reale la titlu.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare