Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo s-a calificat în sferturi dar a terminat în piuneze! 3 jucători s-au accidentat. Ce zice Miriuţă!

Dinamo s-a calificat în sferturi dar a terminat în piuneze! 3 jucători s-au accidentat. Ce zice Miriuţă!

Cupa României

Comentarii

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a trecut de Universitatea Cluj la loviturile de departajare. Vasile Miriuţă nu are prea multe motive de bucurie, întrucât echipa a jucat slab, iar trei jucători importanţi s-au accidentat!

”Important e calificarea. A fost un meci foarte greu, U Cluj a jucat bine. I-am felicitat pe băieţi pentru calificare, însă nu sunt mulţumit de joc. Am făcut echipa cu Nica, la încălzire mi-a spus că are dureri. L-am scos şi am făcut o mulţime de schimbări... Am bătut penalty-urile la antrenamente. Ne-am pregătit pentru aşa ceva. Cupa României este un obiectiv foarte important, pentru că joci direct în cupele europene. Acum e important să ne concentrăm pentru următoarele meciuri din Liga 1. Gazonul nu s-a ridicat la nivelul atmosferii din tribune. Nemec a simţit şi el dureri, din această cauză l-am schimbat. Anton a terminat într-un picior...  Katsikas are şi el probleme la genunchi”, a declarat Miriuţă la Telekom Sport.

”Mă bucur că am reuşit să apăr acel penalty. Nu mă aşteptam să ajungem la loviturile de departajare, însă toate echipele din eşaloanele inferioare joacă mult mai bine în Cupa României. Cele două galerii merită să fie felicitate. Ambele ne-au susţinut şi au făcut o atmosferă de Liga 1. Trebuie să luăm toate meciurile în parte, iar apoi tragem linie. Sperăm că Viitorul şi Astra să se încurce. Pentru noi, principalul obiectiv devine Cupa României” (Laurenţiu Brănescu)

 

Afla mai multe despre: miriutadinamou clujcupa româniei 

viewscnt
Articole similare