Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo se pregăteşte de schimbări în această iarnă. Dezvăluirea lui Vasile Miriuţă

Dinamo se pregăteşte de schimbări în această iarnă. Dezvăluirea lui Vasile Miriuţă

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă spune că patronul lui Dinamo este în continuare dispus să facă transferuri, chiar dacă a anunţat că vrea să vândă clubul. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare susţine că are mai mulţi jucători pe listă.

Incertitudinea a pus stăpânirea pe Dinamo în ultima perioadă. Ionuţ Negoiţă a răspuns afirmativ la ofertele care au venit în ultima vreme şi a anunţat că vrea să vândă clubul. În plus, echipa din Ştefan cel Mare ar putea rata prezenţa în play-off. Cu toate acestea, Miriuţă susţine că Dinamo va face transferuri în iarnă.

Antrenorul lui Dinamo susţine că a urmărit mai mulţi jucători şi are deja o listă: ”Am vorbit cu cei din departamentul de scouting, chiar am urmărit nişte fotbalişti azi, la Săftica, avem nişte jucători în vedere. Urmărim jucători din campionatul intern şi din străinătate”, a spus Miriuţă la Pro X.

Fostul internaţional maghiar speră că-l va avea la dispoziţie pe Nemec şi în partea a doua a sezonului: ”Sper ca Nemec să rămână la noi şi să ne ajute în continuare. Eu nu înţeleg ce e pubalgia (n.r. afecţiunea de care suferă slovacul), pe vremea mea nu exista aşa ceva. Sunt nişte boli moderne”.

Atacantul slovac intră în ianuarie în ultimele şase luni de contract şi Dinamo l-ar putea pierde gratis în iarnă. Este motivul pentru care conducerea îşi doreşte să-l vândă în această iarnă. Una dintre oferte de la FCSB.

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare