Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, transfer important! Jucătorul a semnat pe şase luni. Cine este fotbalistul

Dinamo, transfer important! Jucătorul a semnat pe şase luni. Cine este fotbalistul

Dinamo București

Comentarii

Michel Espinosa a fost anunţat drept noul jucător al formaţiei Dinamo Bucureşti.

Primul jucător adus de Mircea Rednic după revenirea la Dinamo este Michel Espinosa, un mijlocaş născut în Camerun, dar care are cetăţenie franceză. Mijlocaşul a evoluat ultima oară pentru bulgarii de la Botev Plovdiv în 25 de meciuri, marcând şi 3 goluri în sezonul precedent.

Cine este Michel Espinosa

Fotbalist călit în ligile inferioare din Franţa, dar şi în Ligue 2 sau Bulgaria, iar în prezent are o cotă de piaţă de 250 de mii de euro.

Espinosa impresionează prin fizicul său. Este un mijlocaş defensiv care are 1.90m înălţime. ”Poate domina mijlocul terenului prin capacitatea sa fizică, dar şi prin înălţimea sa” îl descrie presa din Bulgaria pe Espinosa, un fotbalist care în cea mai mare parte a carierei sale a evoluat în faţa apărării.

Espinosa poate evolua şi ca mijlocaş central, dar şi ca mijlocaş ofensiv. În cariera sa a mai trecut pe la Clermont Foot, Stade Lavallois, NK Istra şi Lyon la Duchere.

Are meciuri în liga a treia franceză, în liga a doua din această ţară, dar şi în Croaţia sau Bulgaria. În 2011, a debutat în naţionala de tineret U18 a Franţei pentru care a bifat două partide. El a fost convocat de Pierre Mankowski, selecţionerul de atunci al Franţei U18, la vârsta de 17 ani şi 7 luni.

Michel Espinosa devine al 10-lea transfer perfecţionat de Dinamo în actuala stagiune. Înaintea sa, clubul i-a mai adus pe Gabi Torje, Cosmin Matei, Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Ţîră, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Andre Pinto şi Cătălin Itu.

Afla mai multe despre: michel espinosa 

viewscnt
Articole similare