Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo vrea în play-off, dar îşi vinde căpitanul! Ofertă de ultimă oră primită de "câini"

Dinamo vrea în play-off, dar îşi vinde căpitanul! Ofertă de ultimă oră primită de "câini"

Superliga

Comentarii

Dinamo e pe cale să se despartă de unul dintre cei mai buni jucători în această iarnă. Este vorba de căpitanul Paul Anton, care este dorit în Rusia, de Anji Mahacikala, anunţă ProSport.

În vârstă de 26 de ani, Anton a revenit la Dinamo în această vară, după un împrumut la Getafe. Spaniolii nu au activat clauza de cumpărare, iar mijlocaşul central s-a întors în România, iar în scurt timp a redevenit căpitanul formaţiei roş-albe.

Conform sursei citate Anji Mahacikala (locul 15 în Rusia) a oferit 500.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Paul Anton, iar Dinamo a acceptat. Rămâne ca mijlocaşul să se înţeleagă cu ruşii în privinţa salariului, iar ulterior mutarea se va definitiva, după vizita medicală.

Formaţia din Anji a intrat în atenţia microbiştilor de pretutindeni după 2010, graţie mai multor transferuri spectaculoase. Samuel Eto'o, Willian, Lassana Diarra, Aleksandr Kokorin sau Lacina Traore sunt doar câţiva dintre jucătorii transferaţi pe sume spectacoluase. Între timp, investiţiile au fost sistate, iar în prezent valoarea lotului e de doar 16,5 milioane de euro. Anji se luptă pentru evitarea retrogradării în Rusia, fiind calsată pe locul 15 (direct retrogradabil), cu 19 puncte.

53 de meciuri a jucat Anton pentru Dinamo, în toate competiţiile

7 goluri şi 7 pase decisive a reuşit mijlocaşul în tricoul roş-alb

 

Afla mai multe despre: antontransferanjioferta 

viewscnt
Articole similare