Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii au un singur gând în minte pentru partida cu Timişoara: "Trebuie să terminăm bine anul"

Dinamoviştii au un singur gând în minte pentru partida cu Timişoara: "Trebuie să terminăm bine anul"

Dinamo București

Comentarii

Fotbalistul dinamovist May Mahlangu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că oricine poate greşi, inclusiv arbitrii, dar asta nu înseamnă că Dinamo este avantajată de arbitri.

"Arbitrii sunt oameni şi greşesc. Cred că oricine poate greşi. Dar asta nu înseamnă că arbitrii o ajută pe Dinamo. La multe meciuri vedem alte echipe care beneficiază de penaltiuri când nu era penalti… Atunci te întrebi: de ce se întâmplă asta? Însă trebuie să gândeşti că suntem cu toţii oameni şi putem greşi. Este o parte a jocului", a spus Mahlangu.

El a precizat că vrea ca Dinamo să se impună în meciul de luni cu ACS Poli Timişoara, pentru a le oferi fanilor un Crăciun Fericit. "Luptăm pentru play-off şi ne dorim să jucăm bine şi să obţinem cele trei puncte. Cred că va fi o provocare, vremea nu este bună acum şi gazonul nu este bun, dar asta nu este o scuză. Trebuie să fim concentraţi şi să facem ce este cel mai bine pentru echipă. Vrem să le oferim fanilor cele trei puncte şi un Crăciun Fericit.

Ştim ce înseamnă acest meci pentru echipă, pentru fani şi pentru toţi ceilalţi, trebuie să facem tot ce putem iar apoi ne vom putea gândi la Crăciun. Însă nu trebuie să uităm că pentru noi vor urma patru meciuri importante, meciuri grele. Ar fi bine să încheiem anul cu un rezultat bun. Am contract cu Dinamo până în 2019 şi vreau să o ajut pe Dinamo să îşi îndeplinească obiectivele. Nu este uşor, dar sunt aici şi sunt bucuros să fiu aici".

Giorgos Katsikas este de asemenea de părere că arbitrii nu pot fi acuzaţi pentru rezultate. "Este mereu o scuză, arbitrajul. Sunt oameni, poate greşesc uneori, dar nu cred că o avantajează pe Dinamo. La meciul trecut arbitrul a avut unele decizii bune, unele greşite, dar până la urmă este om, aşa că nu poate fi acuzat arbitrul pentru rezultat".

Katsikas speră că Dinamo va încheia anul cu o victorie în meciul de luni. "Sper că vom câştiga, ca să terminăm bine anul. Ar fi minunat dacă vom încheia cu o victorie şi vom ajunge în play-off. Este un meci important. Mai avem cinci şi este foarte important să îl câştigăm pe acesta şi să avem continuitate", a afirmat el.

Jucătorul consideră că acest an este cel mai bun din cariera sa. "Joc fotbal la nivel profesionist de nouă ani, aproape zece. Acesta este cel mai productiv an pentru mine. Mă simt foarte bine de când am venit la Bucureşti, joc destul de bine, echipa câştigă puncte. Sper că va fi la fel în sezonul viitor", a adăugat Katsikas.

Afla mai multe despre: mahlangukatsikasdinamoliga 1timisoara 

viewscnt
Articole similare