Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii nu transferă doar jucători! Negoiţă negociază cu preşedintele unei echipe din Liga I: ”Am deja reţeta pentru succes”

Dinamoviştii nu transferă doar jucători! Negoiţă negociază cu preşedintele unei echipe din Liga I: ”Am deja reţeta pentru succes”

Dinamo București

Comentarii

Plecările lui Adrian Mutu şi Cosmin Contra au destabilizat lucrurile la Dinamo, iar Ionuţ Negoiţă încearcă să aducă un om care să redreseze trupa din Ştefan cel Mare

Dinamoviştii şi-au îndreptat atenţia spre Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la FC Botoşani, iar discuţiile pentru o venire a acestuia în Ştefan cel Mare sunt destul de avansate.

Şfaiţer are un trecut dinamovist impresionant, iar trecerea în conducerea ”câinilor” n-ar fi o surpriză pentru nimeni.

Ştie toată lumea că de mic sunt dinamovist, am amintiri frumoase legate de acest club. Am suferit pentru el. Când Botoşani era în Liga a 2-a eram foarte ataşat de Dinamo. Plecam în toate deplasările în cupele europene. M-am mai detaşat în ultimii 4 ani, de când a venit domnul Negoiţă

Am discutat cu domnul Negoiţă, a rămas să mai discutăm, orice e posibil. O să mai avem discuţii! Am vorbit, dar vom vedea. La Dinamo e nevoie de o strategie bine pusă la punct, una sănătoasă, cu mult echilibru şi răbdare.

Am reţeta pentru ca Dinamo să reuşească. O ştiu! Se poate! Dar trebuie bine pus la punct totul la început de drum. Apoi e nevoie de seriozitate, de multă muncă. Nu ai cum să nu reuşeşti. Eu tot ce am reuşit în fotbal, şi o pot spune oamenii care mă cunosc, am făcut muncind foarte mult, cu mult ataşament şi implicare. Aşa am reuşit”, a spus Şfaiţer pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: dinamobotosaninegoitasfaiterliga 1 

viewscnt
Articole similare