Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii speră să prindă play-off-ul, dar se tem de un jucător înaintea meciului de azi: "Va aduce un plus de valoare!"

Dinamoviştii speră să prindă play-off-ul, dar se tem de un jucător înaintea meciului de azi: "Va aduce un plus de valoare!"

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul lui Dinamo, Paul Anton, crede că echipa bucureşteană se află pe drumul cel bun şi speră ca în această seară în direct pe Telekom Sport 1 să se impună în faţa celor de la FC Voluntari.

"În primul rând vrem să trecem cu bine de meciul de mâine seară, foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă foarte bună, experimentată, cu jucători cu foarte multe meciuri în Liga 1, cu multe trofee. Sânmărtean e un jucător care va aduce un plus de valoare celor de la Voluntari, însă noi trebuie să dăm dovadă că suntem o echipă puternică, că suntem pe un drum bun şi să câştigăm toate cele trei puncte. Şi ultimele jocuri au fost ca nişte finale, şi aceste două meciuri la fel, le vom trata ca pe nişte finale pentru că trebuie să rămânem aproape de play-off, să fim foarte concentraţi. Important e să câştigăm, e mai puţin important cine marchează", a spus căpitanul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: paul antondinamovoluntarisanmarteanliga 1 

viewscnt
Articole similare