Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamovistul Milan Sajin, lovit la cap în meciul cu Schafhausen, este în afara oricărui pericol

Dinamovistul Milan Sajin, lovit la cap în meciul cu Schafhausen, este în afara oricărui pericol

Handbal

Comentarii

Handbalistul sârb al echipei CS Dinamo, Milan Sajin, lovit la tâmplă în meciul cu Kadetten Schafhausen, din Liga Campionilor, este în afara oricărui pericol.

Sajin s-a accidentat la începutul reprizei a doua a partidei disputate la Sala Dinamo şi a fost transportat la spital. Medicii l-au ţinut un timp sub observaţie, apoi au stabilit că jucătorul este în afara oricărui pericol.

"Ne bucurăm că putem spune despre accidentarea lui Milan, care ne-a răvăşit teribil pe toţi, că nu a fost decât o sperietură straşnică. Luptătorul nostru se află acum în afara oricărui pericol, este conştient, iar medicii nu au ridicat semne de îngrijorare cu privire la posibile urmări pe viitor", a anunţat clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Alţi doi jucători dinamovişti au acuzat accidentări după meciul de miercuri, Gaiduchenko (entorsă) şi Ştefan Grigoraş (contuzie la genunchi).

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia elveţiană Kadetten Schafhausen, cu scorul de 29-28 (14-12), în a treia etapă din Grupa C a Ligii Campionilor. Golul primei victorii din grupă a dinamoviştilor a fost marcat de Sajad Esteki, din aruncare de la 9 metri, după expirarea timpului regulamentar.

Afla mai multe despre: milan sajindinamoschafhausenchampions leagueaccidentarehandbalprobleme 

viewscnt
Articole similare