Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinu i-a făcut praf pe străinii de la Dinamo: ”Nu ştiu de unde îi găsim pe strigoii ăştia”. Cum îl ironizează pe Torje: ”E ca Hopa Mitică”

Dinu i-a făcut praf pe străinii de la Dinamo: ”Nu ştiu de unde îi găsim pe strigoii ăştia”. Cum îl ironizează pe Torje: ”E ca Hopa Mitică”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu nu i-a iertat pe fotbaliştii lui Dinamo nici după victoria spectaculoasă obţinută pe terenul Concordiei Chiajna, scor 4-3. Mister i-a pus la zid pe străinii din echipa lui Miriuţă şi nu l-a menajat deloc nici pe Gabi Torje.

Cornel Dinu a lăudat transferurile făcute de Iaşi, Mediaş şi Sepsi şi i-a ironizat pe fotbaliştii străini transferaţi de Dinamo.

Nu ştiu de unde aduce Dinamo astfel de jucători! Acest <<Moroy>>, dacă îi scoatem puţin din nume, te sperie ce face pe la mijloc. Nu ştiu cum găseşte Dinamo strigoii ăştia de pe la mijloc şi din apărare sau atac.

Văd că Iaşi, care a schimbat la fel toată echipa înainte de startul campionatului, a găsit trei sau patru jucători foarte buni. Jo, Qaka, Platini. Acum, în iarnă, Gaz Metan şi Sepsi au adus jucători mai buni decât cei aduşi de Dinamo în ultimul an. Doar Pesici ar putea avea de spus un cuvânt în atac la Dinamo, pe restul nu înţeleg de unde i-au adus.

Torje, după părerea mea, este şi supraponderal, iar la ăştia mici, când ai câteva kilograme în plus, te poţi răsturna foarte uşor, ca <<Hopa Mitică>>”, a spus Dinu, în exclusivitate, la Minutul 91, de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinutorjedinamo,  

viewscnt
Articole similare