Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul sportiv al lui Juventus recunoaşte: ”Suntem în criză!” Pandemia a afectat financiar actuala campioană a Italiei

Directorul sportiv al lui Juventus recunoaşte: ”Suntem în criză!” Pandemia a afectat financiar actuala campioană a Italiei

Juventus

Comentarii

Pabio Paratici a explicat într-un interviu că formaţia campioană a Italiei traversează un moment foarte dificil.

Pandemia de coronavirus a afectat destul rău multe dintre cluburile puternice şi importante din Europa. Printre ele, campioana en titre a Italiei, Juventus Torino. Într-un interviu acordat pentru Sky Sports, directorul sportiv al ”Bătrânei Doamne”, Fabio Paratici a vorbit deschis despre acest subiect: ”Nu putem uita de acest moment pe care îl traversăm cu toţii, la nivel mondial. COVID-ul a apărut acum un an de zile şi încă nu am ieşit din această situaţie” a spus Paratici.

Presa italiană a speculat în ultimele zile posibilitatea ca Paulo Dybala sau Cristiano Ronaldo să plece de la Juventus, tocmai din pricina situaţiei financiare dificile a clubului. Paratici a declarat că vorbeşte în fiecare săptămână cu agentul lui Dybala şi a atacat şi subiectul Alvaro Morata, jucător pentru care Juve are o opţiune de cumpărare definitivă: ”Situaţia lui Alvaro Morata are mai multe uşi deschise. Avem un acord cu Atletico Madrid care ne permite să-l transferăm definitiv sau să îl mai împrumutăm un sezon. Vom vedea. Fără discuţie, este un jucător care ne ajută, un băiat foarte serios. Întotdeauna am avut încredere în el” a recunoscut Paratici.

Juventus a fost eliminată în acest sezon în optimile UEFA Champions League, iar în campionat se află la mare distanţă de liderul Inter Milano, după 30 de etape din Serie A. Juve are 62 de puncte, în timp ce formaţia antrenată de Antonio Conte are 74 de puncte şi sprintează spre titlul de campioană.

Afla mai multe despre: fabio paratici 

viewscnt
Articole similare