Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs dur al lui Cristiano Ronaldo: "Căutaţi pe Google câte goluri am dat. De ce i-am vândut pe James, Pepe şi Morata?"

Discurs dur al lui Cristiano Ronaldo: "Căutaţi pe Google câte goluri am dat. De ce i-am vândut pe James, Pepe şi Morata?"
Comentarii

Real Madrid a pierdut meciul cu Tottenham, scor 1-3, iar în vestiarul campioanei Europei nu este deloc linişte. Imediat după înfrângerea de aseară, Cristiano Ronaldo a răbufnit şi a criticat politica de transferuri din vara acestui an.

Real Madrid e de nerecunoscut, după ce a suferit a doua înfrângere ruşinoasă în doar patru zile. La finalul săptămânii trecute, echipa pregătită de Zinedine Zidane a pierdut, în La Liga, pe terenul nou promovatei Girona. Campioana Europei a deschis repede scorul prin Isco, însă Girona a întors meciul şi s-a impus cu 2-1. În urma acestui eşec, Real Madrid s-a depărtat la opt puncte de liderul FC Barcelona.

"Toţi fotbaliştii care au plecat în vara ne făceau mai puternici. Nu este o scuză, dar jucători ca Pepe, James Rodriguez, Morata ... Ei ne făceau mai puternici. Tinerii sunt viitorul, sunt de acord, dar noi avem nevoie de experienţă. Vom vedea la finalul sezonului, trebuie să rămânem calmi. Recunosc că nu trecem prin cea mai bună perioadă, dar lucrurile se vor schimba. În fotbal, astăzi poţi fi bestial, iar mâine poţi ajunge la pământ", a declarat Cristiano Ronaldo pentru BeIn Sports, după înfrângerea cu Tottenham.

Întrebat, ulterior, de golul marcat pe Wembley, prin care şi-a consolidat prima poziţie în topul golgheterilor din Liga Campionilor, Ronaldo şi-a continuat discursul dur: "Pentru voi contează doar golurile. Dacă scrieţi pe Google <<Golurile lui Cristiano>>, totul apare acolo. Pentru mine nu mai contează".

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridliga campionilorchampions leaguetottenham 

viewscnt
Articole similare