Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discurs fără precedent în Liga I: "Am fost penibili. Să ne fie ruşine"

Discurs fără precedent în Liga I: "Am fost penibili. Să ne fie ruşine"

Fotbal intern

Comentarii

CSM Poli Iaşi a pierdut la scor, 2-5, meciul de la Viitorul şi a ratat şansa de a urca pe locul şase în clasament, ultimul care asigură prezenţa în play-off la finalul sezonului regulat.

"Le-am spus la pauză că ar trebui să le fie ruşine. Asta s-a întâmplat în prima repriză. Ar trebui să ne fie ruşine tuturor. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci, pentru că am fost cu toţii penibili. N-avem nicio scuză. Nu e vorba că ne-au lipsit fundaşii centrali, dacă erau jucători inteligenţi cei din atac, făceau presing şi nu-i lăsau să vină în jumătatea noastră. Cu toţii ne gândeam că dacă batem la Viitorul putem urca pe loc de play-off. Dacă o ţinem tot aşa, ne batem din nou cu Juventus, cu Sepsi, cu toate celelalte echipe la play-out. Ne este ruşine de ceea ce am jucat astăzi. Am fost foarte, foarte, foarte slabi" , a declarat antrenorul secund de la CSM Poli Iaşi, Eugen Trică.

"S-a simţit foarte mult lipsa celor doi fundaşi centrali ai noştri, Frăsinescu şi Cioinac, dar nu trebuie să găsim scuze. Ne-am făcut de râs în faţa unor copii foarte talentaţi. Sunt câţiva jucători mai experimentaţi, dar cei mai mulţi sunt copii de 19-20 de ani. Trebuie să uităm cât mai repede această înfrângere. De când sunt la Iaşi, e cea mai drastică înfrângere" , a declarat Gabriel Bosoi.

Afla mai multe despre: eugen tricacsm poli iasifc viitorulliga 1campionatclasament 

viewscnt
Articole similare