Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Alibec după o săptămână neagră pentru el: "Nu mai sunt nervos, dar parcă nici nu mai vână"

Discursul lui Alibec după o săptămână neagră pentru el: "Nu mai sunt nervos, dar parcă nici nu mai vână"

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a jucat din minutul 78 al meciului cu Chiajna, scor 2-1, a avut câteva ocazii, dar n-a reuşit nici de această dată să marcheze. Cu toate acestea, atacantul de 26 de ani spune că a învăţat multe lucruri din ceea i s-a întâmplat în ultima perioadă.

Alibec a început pe bancă meciul cu Chiajna, după ce Dică l-a preferat pe Gnohere pentru postul de atacant. Atacantul român a intrat totuşi în minutul 78, s-a zbătut mult să înscrie, însă nici de această dată n-a avut succes. Alibec spune că a învăţat să nu se mai enerveze când nu-i iese jocul. Dar spune că nici nerv nu mai are din această cauză: ”Am avut câteva ocazii, trebuia să marchez, dar n-a fost să fie. Am primit sute de mesaje, toţi mi-au spus să am încredere. Am învăţat că omul mai greşeşte. Am învăţat în zilele şi să nu mai fi nervos. Dar dacă nu sunt nervos, parcă nu mai am vână”, a declarat Alibec.

În ciuda formei slabe, atacantul în vârstă de 26 de ani a fost convocat la naţională. Alibec spune că a fost şi pentru el o surpriză: ”Am vorbit cu dânsul (n.r. cu Cosmin Contra), mi-a zis că are încredere în mine şi să revin în forma. Se pare că a venit mai devreme această convocare”.

Alibec susţine că nu are nevoie de psiholog şi că poate depăşi singur perioada pe care o are acum: ”A fost o răbufnire (n.r. cu Beer Sheva). Am vrut să dau foarte multe în meciul acela şi nu mi-a ieşit. Eu cred că pot să mă ajut şi singur şi nu o să mai spună nimeni nimic când o să revin în formă. Nu a pus presiune pe mine (n.r. faptul că Gnohere a marcat des), mă bucur. Ne-a calificat în primăvara europeană, sunte pe primul loc în Liga 1...”

Nedelcu: ”Exersez mereu astfel de şuturi”

Scorul în FCSB - Chiajna a fost deschis de Dragoş Nedelcu, cel care a prins un şut superb de la aproximativ 25 de metri. Tânărul mijlocaş al FCSB-ului susţine că exersează des astfel de execuţii, însă până acum nu i-a ieşit: "Exersez la antrenament astfel de şuturi, iar astăzi mi-a ieşit. Am mai încercat eu şi la alte meciuri, dar n-a fost să fie. Sunt fericit că a intrat azi. Am avut ocazii clare în meciul de azi, dar nu am fost mereu inspiraţi în faţa porţii. Concordia este o echipă bună, este important că am câştigat. Am aflat rezultatul de la CFR la pauza meciului nostru" - a spus Dragoş Nedelcu la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbliga 1concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare