Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţia pe care Miriuţă a avut-o cu Ionuţ Negoiţă: ”Noi trebuie să ne facem treaba!”

Discuţia pe care Miriuţă a avut-o cu Ionuţ Negoiţă: ”Noi trebuie să ne facem treaba!”

Superliga

Comentarii

Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că CFR Cluj este favorită în meciul cu Dinamo, însă el are încredere în jucătorii dinamovişti că pot obţine o victorie în faţa ocupantei locului 2 în clasamentul Ligii I.

"E un meci ca oricare altul. În situaţia în care suntem trebuie să câştigăm, indiferent că este CFR-ul sau altă echipă. Întâlnim o echipă foarte bună, sunt favoriţi mâine, şi prin prisma locului în clasament şi ce jucători de valoare a transferat… Dar jucăm acasă şi ne vom juca şansa. Sunt favoriţi mâine. Sunt pe locul doi, au lot foarte bun de jucători. Mă doare capul la noapte când mă gândesc că trebuie să joc contra… Dar am mare încredere în băieţii mei că vor face un meci bun mâine şi vom câştiga", a spus Miriuţă.

Vasile Miriuţă a vorbit şi despre situaţia sa, menţionând că va rămâne la Dinamo dacă echipa va ajunge în play-off. "Dacă o duc în play-off, da, rămân. Dacă nu, conducerea va decide dacă voi mai rămâne sau nu. Dar până atunci eu îmi voi face treaba. (...) În al doilea mandat la CFR am plecat de la -6. Şi ţin minte, cu cinci etape înainte de final nu eram în play-off. Dar am bătut patru jocuri şi un egal şi am venit în play-off. Îmi doresc ca acest lucru să se întâmple şi aici, pentru că sunt la echipa la care ţin cel mai mult. Mi-am dorit enorm să ajung aici. Eu şi staful meu vom face tot posibilul să ducem echipa în play-off, pentru că suporterii dinamovişti merită acest lucru".

Miriuţă a precizat că Valentin Costache va da totul pentru Dinamo până în iarnă, când va pleca la CFR Cluj. "El e alături de noi încă patru jocuri, plus un meci de Cupă la Cluj. E jucătorul lui Dinamo până în ianuarie. Mâine nu joacă din cauza accidentării. Sunt sigur că va da totul pentru această echipă. Jucător foarte bun, tânăr, de mare perspectivă", a afirmat tehnicianul.

Vasile Miriuţă a mai spus că a discutat cu Ionuţ Negoiţă. "Am discutat cu dânsul, mi-a spus că bugetul este asigurat până la anul. Noi trebuie să ne facem treaba, să ducem echipa în play-off. Nu e uşor, dar nu e imposibil. Cam asta am discutat cu dânsul".

Miriuţă a menţionat că Dinamo nu va avea soarta Rapidului, deoarece este un club stabil. "Dinamo e club stabil, salariile sunt la zi, nu sunt probleme", a adăugat el.

Meciul Dinamo - CFR Cluj, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.45.

 

Afla mai multe despre: dinamocfr clujvasile miriutaliga 1 

viewscnt
Articole similare