Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discuţia purtată de Lucian Sânmărtean şi Bogdan Lobonţ înainte de meciul România U20 - Portugalia U20: ”L-am întrebat dacă are emoţii”

Discuţia purtată de Lucian Sânmărtean şi Bogdan Lobonţ înainte de meciul România U20 - Portugalia U20: ”L-am întrebat dacă are emoţii”
Comentarii

La primul meci din istorie, România U20 a învins Portugalia U20, 2-1. A fost primul meci pentru această selecţionată şi pentru Bogdan Lobonţ pe banca „tricolorilor”.

Lucian Sânmărtean este alături de Lobonţ la U20 şi are doar cuvinte de laudă la adresa selecţionerului.

„Din fericire, am făcut o partidă foarte bună, o a doua repriză foarte bună, o atmosferă senzaţională cu un nou antrenor, cu noi tineri, arată destul de bine viitorul. E o victorie de moral. Şi noi avem jucători care joacă deja, au debutat în Liga 1, copii foarte buni. E prima dată când iau contact cu ei. Eu sunt manager la copiii cei mai tineri. Mi se pare o generaţie foarte bună şi este o rampă de lansare şi o scenă pentru aceşti copii să demonstreze, e viitorul lor în faţă. Astăzi au demonstrat că au atitudine, că au un joc colectiv bun şi sunt foarte receptivi la ceea ce le cere antrenorul.

E un staff care face lucrurile să funcţioneze. Este o emulaţie între noi, suntem veniţi mulţi din iarbă şi cred că lucrurile astea se simt. Discuţiile, totul este foarte natural, vibe-ul este unul pozitiv şi se vede şi în jocul copiilor.

L-am întrebat (n.r. pe Lobonţ) dacă are emoţii, mi-a zis că are, am zis că lucrurile astea trebuie transmise pe teren, iar el cred că a făcut o treabă foarte bună. Este prima dată când îl văd pe Bogdan în postura de antrenor şi chiar mă surprinde că are o evoluţie foarte bună din punctul ăsta de vedere”, a spus Lucian Sănmărtean, după meci.

România U20 va participa, începând din această toamnă, într-o competiţie amicală alături de selecţionate puternice ale Europei. „Tricolorii” pregătiţi de Bogdan Lobonţ vor mai juca luna aceasta şi cu Anglia, în deplasare, pe 6 septembrie.

România U20 - Portugalia U20 2-1. Bogdan Lobonţ bate Portugalia în primul meci al naţionalei U20

Afla mai multe despre: romania u20bogdan lobontlucian sânmărtean 

viewscnt
Articole similare