Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djorkaeff şi Drogba revin în prim-planul fotbalului francez. Cu ce se vor ocupa foştii jucători

Djorkaeff şi Drogba revin în prim-planul fotbalului francez. Cu ce se vor ocupa foştii jucători
Comentarii

Foştii jucători, Youri Djorkaeff şi Didier Drogba, au fost numiţi ambasadaroi ai Ligii Franceze de Fotbal (LPF), a anunţat forul de la Paris.

“Pe parcursul sezonului, Djorkaeff şi Drogba vor participa la mari saloane internaţionale, înmânări de trofee şi la evenimente organizate de LFP şi de partenerii săi, pentru promovarea activităţii ligii şi cluburilor”, se arată într-un comunicat al LFP.

Djorkaeff, campion mondial în 1998 şi european în 200 cu echipa Franţei, a câştigat Cupa Cupelor cu PSG în 1996 şi Cupa Franţei cu AS Monaco în 1991. În 1998, a câştigat Cupa UEFA cu Inter Milano. Cu PSG şi AS Monaco, a jucat în 190 de meciuri din Ligue 1 şi a înscris 72 de goluri.

Dublu finalist al Cupei Africii pe Naţiuni cu naţionala Coastei de Fildeş, Didier Drogba a jucat finala Cupei UEFA în 2004, cu Olympique Marseille. Cu Mans, Guingamp şi Olympique Marseille, Drogba a jucat în 144 de meciuri din Ligue1 şi Ligue 2 şi a înscris 51 de goluri. Câştigător al Ligii Campionilor cu Chelsea, Drogba mai are în palmares patru titluri şi o cupă în Anglia şi o dublă Cupă-campionat în Turcia, cu Galatasaray.

Afla mai multe despre: lpfdjorkaeffdrogbapsgfrantamonacoguingampintermilano 

viewscnt
Articole similare