Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doar cuvinte de laudă la adresa celei mai bune jucătoare din lume: ”E fantastică! A arătat acest lucru în toţi aceşti ani”

Doar cuvinte de laudă la adresa celei mai bune jucătoare din lume: ”E fantastică! A arătat acest lucru în toţi aceşti ani”

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a fost desemnată de curând cea mai bună jucătoare din Europa în 2017, într-o anchetă a EHF. Helle Thomsen, antrenoarea echipei CSM Bucureşti, crede că handbalista română poate fi aleasă, pentru a patra oară, ce mai bună handbalistă a lumii.

”Ea întotdeauna este motivată atunci când joacă. Dar e normal să te bucure atunci când eşti cea mai bună jucătoare din 2017. Aşa că e fericită şi chiar e cea mai bună jucătoare. A fost alegerea corectă.

E fantastică. E o jucătoare bună. A arătat acest lucru în toţi aceşti ani. Cu siguranţă că poate fi din nou cea mai bună jucătoare din lume”, a declarat Helle Thomsen la Telekom Sport.

Cristina Neagu nu a reuşit să câştige niciun titlu alături de naţionala României însă Helle Thomsen subliniază faptul că pentru o astfel de performanţă ai nevoi de o întreagă echipă. ”Ea e cea mai bună din lume, dar e nevoie şi de cea mai bună echipă din lume pentru a câştiga un titlu. România nu are încă aşa ceva, dar poate va avea în viitor”.

Afla mai multe despre: handbal feminincristina neaguhelle thomsenehfihf,  

viewscnt
Articole similare