Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Doare că nu jucăm cu Steaua. CS Afumaţi o poate opri!". Reacţia lui Bogdan Vintilă după ce FCSB 2 a ratat calificarea la barajul pentru Liga 2

"Doare că nu jucăm cu Steaua. CS Afumaţi o poate opri!". Reacţia lui Bogdan Vintilă după ce FCSB 2 a ratat calificarea la barajul pentru Liga 2

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă (48 de ani), antrenorul de la FCSB 2, a reacţionat la finalul meciului în care echipa roş-albastră a ratat calificarea în barajul pentru promovarea în Liga 2.

Tehnicianul a dat vina pe lipsa de experienţă a jucătorilor pe care i-a trimis în teren, după ce Gigi Becali nu a mai lăsat atât de mulţi jucători de la prima echipă la echipa a doua. Doar Filip, Stan şi Târnovanu au mai fost pe teren dintre jucătorii de la prima echipă care au jucat în victoria din tur, 1-0.

„Am făcut greşeli mărunte, probabil la adăpostul acelui 1-0 din deplasare, greşeli care ne-au costat până la urmă. Tinereţea lor a făcut ca noi să cădem mental şi să primim încă două goluri în repriza a doua. A contat (n.r. - numărul mai mic de jucători de la prima echipă), am avut mulţi jucători tineri care din punct de vedere emoţional nu ştiu dacă erau pregătiţi pentru un asemenea baraj, dar consider că după acest joc s-au călit şi ei.

Este un plus, trebuie să luăm şi partea bună din lucrurile negative, au văzut ce înseamnă un meci de baraj, de totul sau nimic. În continuare vor munci în consecinţă, să fie mult mai buni data viitoare. Doare faptul că nu am mers mai departe la baraj. Obiectivul era să promovăm în Liga 2, să creştem jucători din academie, să ajutăm jucătorii de la echipa mare să aibă minute. Sunt mai multe obiective la un club de academie”, a spus Vintilă, după meci.

Vintilă e de părere că Afumaţi poate oprit pe Steaua din drumul către Liga 2, la cum au arătat partida din Berceni: „CS Afumaţi are posibilitatea de a o opri pe CSA Steaua, are jucători experimentaţi, cum au şi cei de la CSA. Cu siguranţă că le pot pune probleme mari, să vedem ce se va întâmpla”.

FCSB 2 a pierdut cu 4-1 în faţa lui CS Afumaţi, după ce în tur a câştigat cu 1-0 şi astfel a ratat şansa de a juca barajul de promovare în Liga 2, cu Steaua.

Afla mai multe despre: bogdan arges vintilaliga 3barajcs afumatifcsb 2 

viewscnt
Articole similare