Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dolce Sport este acum Telekom Sport! TOT SPORTUL. ACUM

Dolce Sport este acum Telekom Sport! TOT SPORTUL. ACUM

Special

Comentarii

De astăzi suntem Telekom Sport şi deschidem o lume a campionilor definită de pasiune, competiţie, emoţie şi frumos. După o călătorie care a durat şapte ani de zile, Dolce Sport trece printr-o schimbare care ne identifică şi mai tare cu familia Telekom. Conceptul este integrat într-un rebranding al postului gândit în jurul suporterilor şi spectacolului.

De astăzi suntem Telekom Sport, un grup media pregătit să ofere cele mai tari competiţii şi să fie un adevărat lider pe piaţă. Plecam la drum la ceas de Liga Campionilor şi promovăm valoarea şi fair play-ul.

De astăzi suntem Telekom Sport şi avem ca principal obiectiv să împărtăşim pasiunea, emoţia şi dragostea noastră pentru sport. Fiecare fază, fiecare meci, fiecare competiţie, împachetate într-un nou concept, într-o nouă idee şi oferite fanilor live, pe orice device, indiferent de loc. TOT SPORTUL. ACUM.

De astăzi suntem Telekom Sport şi alături de noi vin personalităţile marcante ale întrecerilor sportive. Pentru că nu uitaţi: cele mai tari campionate din fotbalul european sunt la Telekom Sport. Cele mai spectaculoase curse auto, cele trei mari sporturi profesioniste americane, cel mai bun handbal din lume, cei mai tari tenismeni, toate fac parte din familia noastra. Şi multe altele.

De astăzi suntem Telekom Sport şi vă invităm alături de noi şi într-o călătorie online. Ne raportăm la cerinţele pieţei, facem un pas în plus înspre social media şi încercăm să inovăm într-un domeniu în care nu există limite. www.telekomsport.ro devine astfel un canal media important, un site care ţinteşte performanţa şi calitatea. Vom avea cea mai rapidă şi curată informaţie, o abordare grafică modernă, opinii ale unor oameni care au într-adevar un cuvânt de spus în domeniu şi multe alte surprize.

De astăzi suntem Telekom Sport, casa fanilor.

 

EXPERIENŢE ÎMPREUNĂ!!!

Afla mai multe despre: telekom sportrebrandingdolce sportspecialmedia 

viewscnt
Articole similare