Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dominic Thiem a fost dat în judecată de fostul său antrenor, Gunter Bresnik, pentru aproape jumătate de milion de euro

Dominic Thiem a fost dat în judecată de fostul său antrenor, Gunter Bresnik, pentru aproape jumătate de milion de euro

Sporturi

Comentarii

Thiem doreşte să evite un proces şi speră la o înţelegere. La 3 ani după ce a intrat în Top 10, Thiem a renunţat la serviciile lui Bresnik.

Situaţie delicată cu care se confruntă jucătorul austriac de tenis. Gunter Bresnik, cel care l-a pregătit pe Thiem încă de la vârsta de 8 ani, îi cere numărului 3 mondial 450.000 de euro pentru contracte de sponsorizare şi echipamen sportiv pe care acesta susţine ca le-a obţinut în favoarea jucătorului.

Thiem doreşte să evite un proces şi speră la o înţelegere. Thiem s-a despărţit de Bresnik în 2019 când jucătorul l-a acuzat pe fostul său antrenor de faptul că a profitat de pe urma banilor acestuia. Dominic Thiem s-a pregătit încă de la vârsta de 8 ani la academia de tenis a lui Bresnik de la Viena. Tatăl lui Thiem lucra în cadrul academiei încă din 1997. În 2016, Bresnik a publicat o carte intitulată "The Dominic Thiem Method" în care descrie modul prin care l-a ajutat pe austriac să devină unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume. La 3 ani după ce a intrat în Top 10, Thiem a renunţat la serviciile lui Bresnik.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: dominic thiem 

viewscnt
Articole similare