Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Donald Trump regretă că a intervenit şi i-a scos pe cei trei baschetbalişti de la UCLA din închisoare

Donald Trump regretă că a intervenit şi i-a scos pe cei trei baschetbalişti de la UCLA din închisoare

Baschet

Comentarii

Preşedintele american Donald Trump regretă că a intervenit pentru eliberarea celor trei jucători ai echipei UCLA, care au fost reţinuţi în China fiind suspectaţi de furt. Trump a postat un mesaj pe Twitter, în care notează că ar fi trebuit să îi lase pe cei trei în închisoare, având în vedere atitudinea tatălui unuia dintre sportivi.

“Acum, când cei trei baschetbalişti nu mai sunt în China şi au fost salvaţi de ani de închisoare, LaVar Ball, tatăl lui LiAngelo, nu acceptă ce am făcut pentru fiul său. Ar fi trebuit să îi las în închisoare”, a scris Trump.

Preşedintele SUA a fost iritat de declaraţiile făcute pentru ESPN de LaVar Ball, fost jucător de baschet şi de fotbal american. “Să nu îmi spuneţi nimic. Toată lumea vrea să pară că el m-a ajutat. Însă eu sunt din Los Angeles. Am văzut lucruri mai grave decât să ia un tip nişte ochelari. Fiul meu are un caracter puternic, astfel că o decizie proastă nu îl defineşte”, a spus Ball.

LiAngelo Ball, Cody Riley şi Jaren Hill au fost reţinuţi la Hangzhou, la 7 noiembrie, fiind suspectaţi că au furat dintr-un magazin Louis Vuitton. Cei trei, care se aflau în China cu echipa Universităţii din Los Angeles, au fost eliberaţi după ce Donald Trump a intervenit pe lângă omologul său chinez Xi Jinping în favoarea sportivilor.

Afla mai multe despre: baschetuclaliangelo ballcody rileyjaren hill 

viewscnt
Articole similare