Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dopaj la naţională? VIDEO EXCLUSIV | Reacţia lui Mircea Sandu după afirmaţia fără precedent a lui Pompiliu Popescu: "E foarte grav dacă e adevărat! Să iasă şi să spună!"

Dopaj la naţională? VIDEO EXCLUSIV | Reacţia lui Mircea Sandu după afirmaţia fără precedent a lui Pompiliu Popescu: "E foarte grav dacă e adevărat! Să iasă şi să spună!"

Echipa națională

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a comentat afirmaţiile extrem de grave făcute de fostul medic al echipei naţionale, Pompiliu Popescu, într-un interviu publicat de Gazeta Sporturilor.

Pompiliu Popescu a dezvăluit că un fost selecţioner al echipei României, dar şi un fost jucător i-au cerut să apeleze la substanţe dopante.

Mircea Sandu a precizat că nu are informaţii în această direcţie, dar l-a încurajat pe fostul medic al echipei naţionale să facă public numele antrenorului care i-ar fi cerut acest lucru.

"Întotdeauna, ce nu e permis e tentant. Dacă vorbim de marijuana, haşiş, heroină sau cocaină, aia e cu totul şi cu totul altceva.



Dar în spurt sunt cu totul alte medicamente administrate [...]

La echipa naţională, îmi aduc aminte că a venit Dorinel Munteanu cu o listă de medicamente pe care le primea la club. Cred că era la Koln. Am discutat cu antrenorii, cu Pompiliu Popescu şi am vrut neapărat să aducem medicamente permise la acea vreme, în 1994, 1995. Erau de la farmacie, fără niciun fel de probleme. Există medicamente validate, acceptate pe care fotbalişti le iau ca să se recupereze mai repede.

Dacă e vorba de doping, atunci cei care vor să păcălească nu au ce căuta în sport.

Dacă a existat un antrenor care să ceară aşa ceva. Eu acum aud prima dată de acest lucru. Nu mi-a spus niciodată Pompiliu Popescu, până astăzi, în cei 20 şi ceva de ani, despre această fază.

La jucători poate au fost şi chestii de băşcălie, dar dacă un antrenor i-a cerut să dopeze jucătorii, el trebuie să iasă şi să spună pentru că e un lucru foarte grav.

Probabil pe moment te ajută, dar poate şi să te "ajute" şi să rămâi acolo
", a declarat Mircea Sandu în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea sandudopajnationalapompiliu popescu 

viewscnt
Articole similare