Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu trage un semnal de alarmă: ”Contra va păţi exact ca Daum! Nu îi va întinde nimeni covorul roşu”

Dorinel Munteanu trage un semnal de alarmă: ”Contra va păţi exact ca Daum! Nu îi va întinde nimeni covorul roşu”

Echipa națională

Comentarii

Invitat în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Dorinel Munteanu este convins că la echipa naţională este nevoie de timp pentru a obţine rezultatele dorite

Dorinel Munteanu a vorbit despre debutul lui Contra la echipa naţională şi îl avertizează pe ”Guriţă” că ar putea păţi acelaşi lucru ca Daum.

Am auzit că ne întrebăm de ce facem o dramă că am ratat calificarea la Mondial. Păi atunci de ce l-am mai demis pe Daum?! În situaţia asta, acelaşi lucru îl va păţi şi Cosmin. La echipa naţională ai nevoie de timp, nu poţi să ai rezultate rapide. Trebuie să cunoşti jucătorii şi să ai o perioadă lungă pentru a face performanţă.

Contra nu are o baghetă magică şi nimeni nu îi va întinde covorul roşu, deşi eu cred că la echipa naţională îţi trebuie trei sau patru ani ca să faci performanţă”, a spus Dorinel Munteanu.

Munti a vorbit şi despre cauzele care l-au împiedicat pe Daum să reuşească la cârma echipei naţionale.

Daum a venit cu entuziasm, a promis lucruri, dar nu poţi să faci treabă dacă nu cunoşti 100% jucătorii. Degeaba îi vezi pe înregistrări, la tv sau pe stadion, dacă tu nu ai timp să-i cunoşti cu adevărat. În plus, nici n-a avut timp la dispoziţie”, a explicat Munteanu.

Afla mai multe despre: dorinel munteanunationalacontradaum 

viewscnt
Articole similare