Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Cristi Borcea rămâne în închisoare! Judecătorii i-au RESPINS cererea de eliberare condiţionată

UPDATE | Cristi Borcea rămâne în închisoare! Judecătorii i-au RESPINS cererea de eliberare condiţionată

Fotbal

Comentarii

Cristian Borcea află astăzi dacă va fi fi eliberat condiţionat. Judecătorii Tribunalului Ilfov urmează să se pronunţe asupra contestaţiei făcute de procurori la decizia primei instanţe.

UPDATE: Cristi Borcea rămâne în închisoare! Judecătorii au decis să respingă cererea de eliberare condiţionată! Borcea va putea să facă o nouă solicitare pe 23 aprilie 2018.

UPDATE: Decizia în cazul lui Cristi Borcea a rămas în pronunţare! Judecătorii vor decide în scurt timp dacă îl eliberează condiţionat pe fostul acţionar de la Dinamo.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis liberarea condiţionată a lui Cristian Borcea deoarece acesta a fost stăruitor în muncă şi a dat dovezi temeinice de îndreptare, implicându-se activ în programele de reinserţie socială, se arată în motivarea magistraţilor.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, se află la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul director executiv al FC Dinamo le-a spus judecătorilor că iniţial lua o pastilă de diazepam şi acum a ajuns să ia 4 pastile în fiecare zi. Cristian Borcea a mai arătat că toate bolile sale sunt publice, data ivirii acestora fiind anul 2009, existând la dosar documente cu privire la acestea. În ceea ce priveşte intoxicaţia cu mercur, dinamovistul a arătat că a fost menţinută la 5,6 maxim 7, iar în momentul ultimei internări a fost de 11,3.

 

Afla mai multe despre: cristi borceaprocesdecizieeliberaretribunaljudecatoriedosarul transferururilor 

viewscnt
Articole similare