Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două pronosticuri curajoase pentru semifinalele feminine de la Roland Garros

Două pronosticuri curajoase pentru semifinalele feminine de la Roland Garros

Ponturi pariuri

Comentarii

Astăzi vom afla marea finală de la Roland Garros, cel puţin de pe tabloul feminin. Simona Halep are meci greu cu Muguruza, iar în celălalt meci se întâlnesc două sportive din SUA.

Simona Halep - Garbine Muguruza 1 @ 2.00

Simona Halep – Garbine Muguruza este cel mai interesant duel din semifinalele de la Roland Garros, în special pentru că pune faţă în faţă favoritele numărul unu şi trei. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până acum de cinci ori, scorul partidelor directe fiind 4-1 pentru Muguruza. Ambele au ajuns la o formă foarte bună, după ce în sferturile de finală au avut adversare foarte puternice: Halep pe Kerber şi Muguruza pe Sharapova. Acum ne aşteptăm la o partidă foarte interesantă, aşa că recomandăm să pariaţi cu atenţie. Suntem patrioţi şi mergem pe mâna Simonei Halep.

Cote excelente din tenis pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor chiar astăzi!

Madison Keys - Sloane Stephens 1 @ 2.60

Al doilea meci este cealaltă semifinală de pe tabloul feminin de la Roland Garros, care le pune faţă în faţă pe Keys şi Stephens. Cele două au jucat şi finala de la US Open de anul trecut, când Stephens a reuşit să se impună şi să ia râvnitul trofeu de pe cimentul american, chiar în faţa fanilor. Acum, Keys este uşor favorită, în special pentru că are un joc mai bun pe zgură şi a arătat mai multă siguranţă pe parcursul turneului de la Roland Garros. Chiar dacă statistica şi cotele nu sunt de partea ei, mergem cu încredere pe mâna lui Madison Keys.

Afla mai multe despre: madison keyssimona halepgarbine muguruzaponturi pariuriroland garros 

viewscnt
Articole similare