Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două rivale de moarte din Superliga se întrec în oferte pentru Dani Coman! Fostul portar ar putea semna în zilele următoare

Două rivale de moarte din Superliga se întrec în oferte pentru Dani Coman! Fostul portar ar putea semna în zilele următoare

Superliga

Comentarii

Dani Coman este în vizorul unor echipe de top din Superliga, la mai puţin de o lună după ce a demisionat din funcţia de preşedinte a lui AFC Hermannstadt.

Fostul portar al Rapidului este liber de contract de la începutul lunii aprilie, după despărţirea de Hermannstadt. În ultima perioadă, mai multe voci au susţinut că Dani Coman ar putea fi o variantă bună pentru conducerea Rapidului, mai ales în cazul în care Marius Măldărăşanu va semna cu gruparea giuleşteană în vară.

Cu toate acestea, nu Rapid ar fi în pole position pentru semnătura lui Coman, însă ofertele vin tot din partea unor echipe cu pretenţii din Superliga.

Dani Coman, dorit insistent de două mari rivale

Deşi părea sigur că Dănuţ Coman va semna cu FC Argeş, lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Conform Fanatik, Coman este dorit cu insistenţă de Neluţu Varga la CFR, însă şi U Cluj a intrat pe fir pentru a-l convinge pe fostul portar să semneze.

Sursa citată susţine că Dani Coman se va întâlni marţi cu Neluţu Varga pentru a discuta posibilia mutare. 

După dezastrul de la Hunedoara din urmă cu o lună, Cristi Balaj a renunţat la funcţia de preşedinte a CFR-ului.

 

 

Afla mai multe despre: superligacfru clujdani coman 

viewscnt
Articole similare