Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dovadă de maturitate! Coman, lăudat pentru gestul făcut în Sepsi - FCSB: ”Trebuie felicitat. A luat cea mai bună decizie” | EXCLUSIV

Dovadă de maturitate! Coman, lăudat pentru gestul făcut în Sepsi - FCSB: ”Trebuie felicitat. A luat cea mai bună decizie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Coman, lăudat după Sepsi - FCSB

Florinel Coman a reuşit să marcheze în minutul nouă al partidei, dar a părăsit terenul zece minute mai târziu din cauza unei accidentări. Mai exact, în minutul 12, Coman s-a întins pe gazon şi a lăsat de înţeles că are probleme în zona muşchilor inghinali.

Atacantul a primit îngrijiri medicale la margine şi a revenit pe teren, dar după scurt timp şi-a dat seama că nu mai poate continua. 

Fotbalistul a preferat să nu forţeze şi a ”depus armele”. Gestul lui Coman a atras doar cuvinte de laudă, în direct, la Orange Sport. 

Silviu Tudor Samuilă: ”Pe mine m-a bucurat maturitatea lui Coman, nu ştiu dacă a fost decizia lui sau a staff-ului. A făcut exact ce trebuie. Titlul se rezolvă, iar ăsta nu e un meci la care să îţi pui în pericol prezenţa la EURO”.

Viorel Moldovan: ”E bine că a ieşit, cred că s-a maturizat foarte mult. Simţi cum stau lucrurile, sperăm să nu fie ceva mult mai grav! Aductorul nu îl simţi la cald, spui că îţi trece, e pervers. Pentru ce să rişti? Gândul tău trebuie să fie la EURO!”

Ovidiu Herea: ”Mă bucură decizia pe care a luat-o Coman, a zis că a fost decizia lui, inseamnă că s-a maturizat şi nu a ţinut cont, poate nu ştiu, un jucător tânăr ţinea cont să mai marcheze un gol, urmărea lupta asta la titlu de golgheter... Trebuie felicitat”.

Ce a declarat Coman după meci:

”Am simţit ceva la inghinal şi am decis să nu continui. Normal că nu mi-a trecut aşa repede, dar sper să nu mai am nicio problemă în zilele următoare”, a declarat Coman.

Sepsi - FCSB 2-2

Meciul  de la Sf. Gheorghe a început cu ocazi de ambele părţi, Alexandru Băluţă lovind bara în minutul 7. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, care a ieşit însă după numai zece minute, uşor accidentat. Atacantul a fost înlocuit cu David Miculescu.

În minutul 22 Roland Varga a egalat situaţia de pe tabela de marcaj, dar nou intratul Miculescu a readus oaspeţii în avantaj, în minutul 34. Sepsi a egalat prin Florin Ştefan, în minutul 70, la o ieşire nefericită a portarului Târnovanu. Până la final nu s-a mai înscris şi meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 46 de puncte, iar Sepsi ocupă ultimul loc în clasamentul play-off-ului, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbcomanviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare