Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir anunţă plecarea lui Mutu de la Dinamo: ”Se va duce la FRF”

Dragomir anunţă plecarea lui Mutu de la Dinamo: ”Se va duce la FRF”

Dinamo București

Comentarii

Plecarea lui Contra şi înfrângerea din derby cu FCSB au umplut paharul supărărilor pentru Adrian Mutu. Directorul general al lui Dinamo ia în calcul varianta plecării

UPDATE: Dumitru Dragomir a confirmat plecarea lui Adrian Mutu de la Dinamo: "Da, pleacă şi Mutu la FRF. Sigur nu eşti decât după ce ai semnat actele. Contra e băiat deştept dacă îi aduce şi pe Lobonţ şi pe Mutu. Jucătorii au nevoie de legende, de oameni pe care să-i respecte. Este un băiat inteligent şi tocmai pentru că a avut nişte derapaje e potrivit. Pentru că le ştie pe toate. Cu trio-ul ăsta, nimeni nu-i poate contesta, nici galeriile, nimeni", a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport

Situaţia lui Adrian Mutu la Dinamo este din ce în ce mai incertă. ”Briliantul” e supărat pe patronul Negoiţă pentru lipsa investiiţilor consistente, în timp ce conducerea dinamoviştilor e deranjată că Mutu n-a reuşit să aducă niciun jucător important în această vară, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

În plus, lucrurile s-au complicat după ce Cosmin Contra a fost instalat la cârma echipei naţionale, iar la Dinamo a fost adus Vasile Miriuţă, asta deşi Mutu îl dorea cu insistenţă pe Claudiu Niculescu.

În aceste condiţii, dacă FRF va veni cu o propunere concretă, atunci Mutu l-ar urma pe Contra la naţională. Rămâne de văzut însă cum ar putea fi integrat dinamovistul în organigrama actuală de la Federaţie.

Afla mai multe despre: adrian mutudinamofrfcontranationala 

viewscnt
Articole similare