Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir l-a acuzat că s-a îmbătat şi el, Miriuţă a pus imediat mâna pe telefon. Ce explicaţii a primit

Dragomir l-a acuzat că s-a îmbătat şi el, Miriuţă a pus imediat mâna pe telefon. Ce explicaţii a primit

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă spune că atmosfera din vestiarul lui Dinamo s-a deteriorat semnificativ din cauza rezultatelor slabe, dar şi după scandalul de Piatra Neamţ, unde mai mulţi jucători au băut până dimineaţă. Gaz Metan - Dinamo se joacă, sâmbătă, de la 20:45 şi este transmis de Telekom Sport 1. Cele mai importante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Vasile Miriuţă n-a avut parte de un început prea liniştit la Dinamo. Pe lângă rezultatele slabe, atmosfera a fost stricată şi de scandalul provocat de mai mulţi jucători înainte de meciul cu Aerostar Bacău, din Cupa României. Atunci, mai mulţi jucători au băut până dimineaţă. Miriuţă spune că situaţia s-ar mai putea îmbunăţăţi un pic dacă Dinamo reuşeşte să câştige la Gaz Metan.

”Nu-i prea strălucită atmosferă, era mai bună acum o săptămână. Într-adevăr, nu mai e atmosfera aia bună, e ceva normal la ce s-a întamplat. Părerea mea e că s-a scris prea mult pe acest caz. De o săptămână, de 8 zile vorbim numai despre ce s-a întâmplat acolo. Dar noi trebuie să ne vedem de treaba noastră şi să câştigăm mâine, pentru că numai pe plan sportiv putem să ne reabilităm în faţa suporterilor şi, bineînţeles, în faţa noastră”, a declarat Vasile Miriuţă.

Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit şi care este situaţia jucătorilor care s-au aflat în centru scandalului: ”Hanca şi Nedelcearu sunt în lot. Pot să apără şi în joc pentru că e şi regula cu U21. Costache e accidentat, Steliano e suspendat, Nemec e suspendat, ştim cu toţii [...] Hanca a fost cu ei. A fost şi el amendat la fel ca şi ceilalti patru jucători.

Eu nu vreau să-i apăr, au greşit, dar gândiţi-vă la meciul ăla de vineri. Noi am avut în 3 zile meci cu Viitorul, în fiecare zi s-a dat în jucători, că-s beţivi, că-s ordinari, stafful la fel, că ăia n-au control, că nu i-a controlat... vă daţi seama la un juccător de 20 sau 19 ani, cum e Costache... chiar dacă poate el nu citeşte, dar vine maică-sa, vin fraţi şi surori: 'uite, bă, Costache, uite, bă, tati, ce scrie de tine!' Au fost apăsaţi psihic

Ei trebuie în primul rând să-li recâştige locul. Să fie un exemplu sau exemple la antrenament, în primul rând. Iar când îi voi băga să joace să dea totul pentru echipă. Pentru că eu, Vasile Miriuţă, nu-mi voi bate niciodată joc de muncă mea şi de suporterii lui Dinamo. Sigur ca am discutat cu ei, e normal să discuţi, sunt jucătorii lui Dinamo, eu sunt antrenorul lor şi trebuie să-i aduc pe calea cea bună”.


Vasile Miriuţă a comentat şi declaraţiile date de Dumitru Dragomir, care a spus la ProSport LIVE că antrenorii lui Dinamo s-au îmbătat şi ei în aceeaşi seară, dar în altă cameră. Antrenorul lui Dinamo spune că l-a sunat să-i ceară explicaţii, dar Dragomir a negat ulterior că ar fi declarat aşa ceva şi a promis un drept la replica. Însă acesta n-a mai venit...

”Am crezut că nu văd bine. Şi, în momentul ăla, sincer am pus mâna pe telefom şi l-am sunat pe domnul Dragomir. L-am sunat eu, Dănciulescu şi Dican şi l-am întrebat 'nea Mitică, eu te respect pe dumneata, chiar nu am avut cred că niciodată nici de bine, nici de rău probleme cu dumneavoastră sau astea... Am văzut articolul ăsta în ziar'. 'Nu am spus aşa ceva, Vasile!' Păi, zic, 'ăsta e articolul!' 'N-am spus aşa ceva şi voi da o dezminţire'. Astea sunt cuvintele dânsului. Dezminţirea nu a venit. E uşor să arunci în cineva cu noroi. Am rămas surprins şi chiar dezamăgit. Sunt mulţi impresari care-şi doresc să-şi aducă antrenorii la Dinamo”, a mai spus Miriuţă.

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamoliga 1gaz metan medias 

viewscnt
Articole similare