Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dragonul” Drăguşin, gata de luptă! Anunţul lui Ange Postecoglou: ”Va fi titular contra lui Fulham”

”Dragonul” Drăguşin, gata de luptă! Anunţul lui Ange Postecoglou: ”Va fi titular contra lui Fulham”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central român Radu Drăguşin (22 de ani) a primit vestea mult aşteptată: va fi titular la Tottenham, în următorul meci din Premier League.

Tottenham o întâlneşte pe Fulham, sâmbătă, 16 martie, de la ora 19:30, în deplasare, într-o partidă din etapa a 29-a din Premier League.

Radu Drăguşin, titular contra lui Fulham

Radu Drăguşin va profita de problemele medicale pe care le are fundaşul central olandez Micky van de Ven şi va fi folosit titular în derby-ul londonez.

Anunţul a fost făcut chiar de către antrenorul celor de la Spurs, Ange Postecoglou, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Fulham.

Hai să eliminăm suspansul! Radu va juca titular mâine”, a anunţat Ange Postecoglou.

Aşadar, va fi pentru prima dată când Radu Drăguşin va fi utilizat într-un meci oficial la Tottenham Hotspur. A mai bifat alte patru partide din postura de rezervă, însă a strâns doar 49 de minute.

De data aceasta, Radu are posibilitatea de a juca mult mai mult şi de a-şi arăta calităţile. Fotbalistul român a fost adus la Tottenham în iarna recent încheiată, de la Genoa, pentru 25.000.000 de euro + 5.000.000 de euro bonusuri de performanţă.

Drăguşin are nevoie de meciuri solide pentru Tottenham, deoarece concurenţa cu Romero şi Van de Ven este una acerbă. Olandezul este accidentat, însă ar putea reveni cât de curând în primul ”11”. 

Forţarea sa va depinde, cel mai probabil, şi de modul în care se va descurca Radu Drăguşin cu atacanţii celor de la Fulham: Armando Broja, Rodrigo Muniz sau Raul Jimenez.

Micky este singurul indisponibil de săptămâna trecută. Pot să vă spun că accidentarea sa nu este la fel de gravă ca ultima şi e probabil că a ieşit de pe teren la momentul potrivit, pentru a nu risca ceva mai rău.

Va lipsi mâine, dar, datorită pauza internaţionale pentru meciurile interţări, suntem destul de încrezători că nu va mai lipsi prea mult”, a completat Ange Postecoglou.

În acest moment, Tottenham se află pe locul 5, cu 53 de puncte, însă poate urca pe locul 4 - care duce în Champions League, dacă va câştiga jocul cu Fulham, sâmbătă. 

  • Aston Villa este pe locul 4, cu 55 de puncte, dar şi cu un joc mai mult disputat.

Afla mai multe despre: fulhamtottenhamradu dragusinange postecogloumicky van de ven 

viewscnt
Articole similare