Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoste eternă! Silvia, soţia fostului mare jucător Sorin Cîrţu, va face un gest unic pentru Universitatea Craiova!

Dragoste eternă! Silvia, soţia fostului mare jucător Sorin Cîrţu, va face un gest unic pentru Universitatea Craiova!galerie foto
Comentarii

Familia lui Sorin Cirtu, fostul mare jucator al Universitatii Craiova, din perioada Craiovei Maxima este strans legata de tot ceea ce inseamna echipa Universitatea Craiova.

Sotia lui Sorin Cirtu a declarat in exclusivitate pentru site-ul telekomsport.ro ca intentioneaza sa faca un gest cu totul special in semn de admiratie fata de Universitatea Craiova, club la care sotul ei a facut istorie. "Noi avem cofetarii in Craiova si cred ca ar fi o idee interesanta ca in cinstea inaugurarii noului stadion  din Banie sa facem un tort sub forma noii arene. Intreaga noastra familie traieste pentru culorile alb-albastre si ne-am dori foarte mult ca miscarea fotbalistica din Banie sa redevina ceea ce a fost odinioara".

Profesoara de fizica si totodata directoare a unei institutii de invatamant din Craiova, Silvia Cirtu a dezvaluit ca la ore, baietii, mai ales cei care sunt mari iubitori de fotbal, sunt foarte buni si la carte: "La scoala copiii stiu ca sunt o profesoara foarte exigenta. Dar am sesizat ca multi dintre copiii pasionati de fotbal sunt foarte buni la scoala. Cu totii stiu ca eu sunt sotia lui Sorin, dar una-i una, alta-i alta. Pe mine ma bucura daca ei sunt pasionati de fotbal dar invata si foarte bine" - a precizat Silvia Cirtu pentru site-ul telekomsport.ro

Sorina Cirtu a avut o prajitura cu numele lui

Cu cativa ani in urma Sorin Cirtu a avut o prajitura personalizata: Sorinaccio. ,"A fost o prajitura din fructe, pentru ca sotului meu ii plac prajiturile cu fructe. Acum aceasta nu se mai afla la vinzare pentru ca oamenii prefera, din ce mi-am dat eu seama, mai mult prajiturile din ciocolata", - a mai spus Silvia Cirtu. 

Afla mai multe despre: silvia cirtusorin cirtuuniversitatea craiovaoblemencofotbal 

viewscnt
Articole similare