Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoste în vremea coronavirusului. De ce nu se întrerupe campionatul în Turcia? Patronul unui club important: "Ar apărea foarte multe divorţuri" :)

Dragoste în vremea coronavirusului. De ce nu se întrerupe campionatul în Turcia? Patronul unui club important: "Ar apărea foarte multe divorţuri" :)
Comentarii

În plină pandemie de coronavirus, Turcia nu vrea să suspende campionatul! Motivul este unul cel puţin absurd. Patronul lui Trabzonspor, Ahmet Agaoglu, a venit cu o explicaţie bizară. Suspendarea campionatului ar duce la creşterea numărului de divorţuri.

Turcii nu iau în serios pandemia de coronavirus. Deşi au 98 de cazuri de infectare şi un deces în ţară, Federaţia de Fotbal a decis ca meciurile din campionat să se dispute în continuare, dar fără spectatori. Asta deşi toate campionatele mari din Europa au suspendat meciurile până la date care vor fi anunţate ulterior, în funcţie de situaţia creată de virusul COVID-19. 

Ahmet Agaoglu, patronul liderului Trabzonspor, a oferit şi o explicaţie. ”Dacă se va suspenda campionatul sau se va juca fără spectatori, peste o lună nu vom mai găsi niciun judecător în ţară care să se poată ocupa de cazurile de divorţ care vor apărea”, a declarat acesta. 

Trabzonspor, lider în Turcia

După 26 de etape, Trabzonspor este pe primul loc în campionatul din Turcia, cu 53 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 2, Başakşehir. Echipa antrenată de Huseyin Cimsir nu a mai pierdut niciun meci în nicio competiţie de pe 16 decembrie 2019. ”Suntem pe primul loc acum, Trabzonspor ar trebui declarată campioană”, a mai spus patronul echipei în presa din Turcia.

Turcia a luat deja câteva măsuri pentru a împiedica răspândirea virusului. Există restricţii de călătorie către 20 de ţări, competiţiile sportive au loc fără spectatori şi au fost interzise manifestaţiile cu multe persoane.  

Afla mai multe despre: trabzonsporcampionatul turcieicoronavirusahmet agaoglu 

viewscnt
Articole similare