Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama lui Cazorla continuă! După 11 operaţii, Arsenal scapă de el ca de o măsea stricată

Drama lui Cazorla continuă! După 11 operaţii, Arsenal scapă de el ca de o măsea stricată

Arsenal

Comentarii

Santi Cazorla, unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul echipei Arsenal, lipseşte de un an şi jumătate, după accidentare care i-ar fi putut cauza amputarea unui picior. În iunie, fostul internaţional spaniol îşi încheie contractul cu londonezii şi mărturiseşte că oficialii clubului îl ignoră complet.

În ultimul an şi jumătate, Santi Cazorla a suferit 11 operaţii şi, deşi nu s-a recuperat nici până în prezent, nu vrea să renunţe la fotbal. "O iau pas cu pas cu accidentarea", a spus fotbalistul, într-un interviu acordat postului de radio Cadena SER, după ce echipa sa a ratat calificarea în finala Ligii Europa.

În vârstă de 33 de ani, Cazorla mai are contract cu Arsenal până la finalul sezonului şi recunoaşte că viitorul său este incert: "Îmi închei contractul în iunie şi nu ştiu nimic despre viitorul meu. Până acum, nimeni de la Arsenal nu mi-a propus ceva".

Din cauza unei infecţii puternice, Cazorla şi-a pierdut opt centimetri din tendon, iar medicii au fost la un pas să-i amputeze piciorul. Pentru a-i reconstrui zona afectată, doctorii i-au luat piele de pe braţul stâng.

Cazorla s-a accidentat pe 19 octombrie 2016, într-un meci cu Ludogoreţ Razgrad, din Liga Campionilor. Până să se accidenteze, el a strâns 180 de meciuri, 29 de goluri şi 45 de pase decisive, de la transferul său de la Malaga, în 2012.

 

Afla mai multe despre: cazorlaarsenalaccidentare 

viewscnt
Articole similare