Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drum liber pentru Halep! Ostapenko e OUT de la Shenzhen. Moment incredibil în timpul meciului

Drum liber pentru Halep! Ostapenko e OUT de la Shenzhen. Moment incredibil în timpul meciului

Tenis

Comentarii

A doua favorită a turneului de la Shenzhen, Jelena Ostapenko (7 WTA), a fost eliminată în primul tur de Kristyna Pliskova (61 WTA), după o înfrângere clară, în două seturi, 1-6, 4-6.

Letona, care în 2017 a învins-o pe Simona Halep în finala de la Roland Garros, nu a reuşit să se ridice la nivelul obişnuit şi nu a găsit antidot în faţa unei adversare care a câştigat 74% din punctele jucate pe primul serviciu.

Iar Ostapenko şi-a vărsat frustrarea în timpul meciului, într-un moment în care mama sa, care îi este şi antrenor a coborât pe teren pentru a încerca să o readucă în meci. Discuţia a durat însă doar 30 de secunde, după care Jeļena Jakovļeva a plecat, probabil deranjată de atitudinea jucătoarei de 20 de ani.

 


Jelena Ostapenko reprezenta principala ameninţare pentru Simona Halep la turneul de la Shenzhen, iar conform tragerii la sorţi cele două ar fi putut să se întâlnească doar în finală.

Halep e calificată în optimi la turneul din China, unde o va întâlni pe Ying-Ying Duan, într-un meci programat să se dispute miercuri dimineaţă.

 

Afla mai multe despre: ostapenkoshenzhen 

viewscnt
Articole similare