Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duel tare la Roland Garros şi o cotă pe măsură

Duel tare la Roland Garros şi o cotă pe măsură

Ponturi pariuri

Comentarii

Angelique Kerber şi Kiki Bertens se înfruntă într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale zilei la Roland Garros, cel puţin pe tabloul feminin. Jucătoarea din Germania are o cotă excelentă la victorie.

Angelique Kerber a revenit în forţa la unul dintre turneele ei preferate de Mare Şlem, Roland Garros, reuşind să câştige în primele două tururi fără să piardă niciun set. În prima partidă a învins-o pe Barthel, scor 2-0 la seturi, iar în a doua a trecut de Ana Bogdan cu acelaşi scor, 2-0. Acum joacă cel mai greu meci de până acum, împotriva olandezei Bertens.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi! 

De partea cealaltă, Bertens este una dintre cele mai bune jucătoare ale momentului, cu rezultate foarte bune în acest sezon de zgură. La ediţia din acest an de Roland Garros a jucat doar împotriva unor jucătoare din Bosnia, Savalenka şi Sasnovich, de fiecare dată reuşind să se impună cu 2-0 la seturi. Acum însă o întâlneşte pe una dintre jucătoarele cu foame de rezultate, care vrea să ajungă cât mai repede înapoi în top 10. biletul zilei fotbal sigur

Meciul de sâmbătă este cel cu numărul trei dintre Kerber şi Bertens. În prima partidă, Kerber s-a impus după un abandon al lui Bertens, pentru ca în al doilea meci olandeza să îşi ia revanşa. Acum mizăm pe experienţa lui Kerber la turneele de Grand Slam, aşa că alegerea noastră este o victorie a nemţoaicei, care nu este favorită la câştigarea partidei în opinia bookmakerilor.

Kerber - Bertens 1 @ 2.30

Afla mai multe despre: roland garrosangelique kerberfrench openkiki bertens 

viewscnt
Articole similare