Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duelul celor mai experimentaţi antrenori! Meciul care a aduce la start 513 partide în prima ligă şi cele mai multe titluri de campion

Duelul celor mai experimentaţi antrenori! Meciul care a aduce la start 513 partide în prima ligă şi cele mai multe titluri de campion

Fotbal intern

Comentarii

Chiajna - Dinamo aduce la start un duel foarte interesant şi cel de la nivelul băncilor tehnice, cel dintre Dorinel Munteanu (213 jocuri ca antrenor în Liga 1) şi Mircea Rednic (300 de meciuri ca antrenor în Liga 1).

Cei doi foşti mari fotbalişti au strâns împreună 217 meciuri în tricoul primei reprezentative. Interesant, debutul lui Munteanu la naţională a avut loc pe 23 mai 1991, în Norvegia - România 1-0 (selecţioner Mircea Rădulescu), partidă în care actualul tehnician al dinamoviştilor a evoluat pentru ultima oară sub tricolor.
 
Jucătorul Dorinel Munteanu a câştigat titlul cu Dinamo în sezonul 1991-1992, când bucureştenii au terminat sezonul neînvinşi. În total, a strâns 67 de meciuri pentru roş-albi în prima ligă şi a marcat de 27 de ori. De asemenea, acesta i-a antrenat şi pentru o scurtă perioadă (patru jocuri în campionatul 2012-2013).
 
Dorinel Munteanu vs Mircea Rednic în Liga 1: şapte dueluri din postura de antrenor: două victorii Munteanu - o remiză - 4 victorii Rednic.
 
În sezonul regulat 2015-2016, când pe banca roş-albilor s-a aflat tot Mircea Rednic, bucureştenii au marcat şapte goluri în poarta adversarilor: 3-1 la Chiajna (28 septembrie 2015) şi 4-0 pe arena din şoseaua Ştefan cel Mare. Ca antrenor, Rednic are trei titluri de campion al României, iar Dorinel, unul singur.
 
"Dacă stăm aşa să le analizăm, cred că este mai interesant duelul antrenorilor decât al echipelor în acest moment, pentru că nici una dintre cele două nu e foarte aproape de play-off şi cred că din punctul ăsta de vedere e mai interesant duelul antrenorilor. Eu cred că, pentru Dinamo, înainte de toate este un meci capital. Eu cred că dacă vor pierde puncte, misiunea lor către play off va fi aproape imposibilă", spune Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: chiajnadinamodorinel munteanumircea rednicperformanta 

viewscnt
Articole similare