Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dugandzic se transferă în străinătate, de la Rapid, pentru 1.5 milioane de dolari. Va fi coleg cu un român

Dugandzic se transferă în străinătate, de la Rapid, pentru 1.5 milioane de dolari. Va fi coleg cu un român

Rapid

Comentarii

Marko Dugandzic (29 de ani) se transferă de la Rapid Bucureşti, în Arabia Saudită, pentru 1.5 milioane de dolari. Atacantul părăseşte echipa după un singur an, perioadă în care a devenit golgheterul campionatului.

Rapid Bucureşti face un transfer de 1.5 milioane de dolari. Marko Dugandzic pleacă în străinătate

Cristiano Bergodi nu va mai avea bătăi de cap, în privinţa postului de titular în atacul echipei. În acest moment, Albion Rrahmani, care a impresionat cu cele patru goluri, în două meciuri, a devenit omul numărul 1, după ce concurentul său pe post a prins un nou transfer. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, croatul Marko Dugandzic se va transfera în Arabia Saudită, la Al Tai, echipă pentru care Andrei Cordea a început să marcheze

În ultima etapă, golgheterul giuleştenilor n-a fost nici măcar în lot, după ce Cristiano Bergodi a transmis că s-a accidentat la meciul cu FC U Craiova. 

Însă, în această perioadă rapidiştii au primit o ofertă consistentă de 1.5 milioane de dolari din partea lui Al Tai, căreia i-au dat curs. 

Este al treilea fotbalist de pe urma căruia Rapid încasează în această, vară după ce a mai luat 500.000 de euro pentru Antonio Sefer, ajuns la Hapoel Beer Sheva, şi 100.000 de euro pentru Valentin Costache, trimis la Apollon Limassol. 

Marko Dugandzic, mâhnit că n-a prins convocarea în naţionala Croaţiei, din Superliga

În cadrul interviului din urmă cu câteva luni, în care susţinea că şi-ar dori să joace în Serie A sau în Bundesliga, Marko Dugandzic a vorbit despre neconvocarea sa în naţionala Croaţiei. 

"Eu am dat 22 de goluri, iar Livaja, în Croaţia, cred că a marcat 18 goluri. (n.r. - cineva de la naţională te-a contactat?) Nu, nu, nu. Aştept. Am vorbit cu agentul meu şi a zis că România nu are mult respect în sens fotbalistic, cu echipa naţională. Toţi ştiu unde joacă fotbaliştii din Croaţia, în ligi de top, în Spania, Bundesliga, Anglia. 

E greu să ajungi la naţională, dar eu zic că puteam fi acolo. Nu titular, dar în lot. Asta e. Nu ştiu de ce nu e respectat campionatul României. Merită mai mult respect. Pentru mine, campionatul României e peste cel al Croaţiei, cu stadioanele, cu fanii. Posibil că toţi se uită la echipa naţională, când nu joacă bine, că nu joacă la EURO şi la Cupa Mondială. În fiecare an, România creşte la nivel de campionat. În acest an sunt şi mai multe echipe bune decât anul trecut. Sper ca România să se califice la EURO, din grupa cu Elveţia. Campionatul îmi place mult" a declarat Marko Dugandzic, pentru Rapid TV

 

Afla mai multe despre: marko dugandzicmarko dugandzic transfer rapidtransferuri rapidal taimarko dugandzic al tai 

viewscnt
Articole similare