Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir are propria versiune în privinţa lui Man: "Asta a păţit cu siguranţă" Ce consideră că a contribuit la scăderea randamentului fotbalistului

Dumitru Dragomir are propria versiune în privinţa lui Man: "Asta a păţit cu siguranţă" Ce consideră că a contribuit la scăderea randamentului fotbalistului galerie foto

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF a comentat şi el evoluţia lui Man din acest debut de sezon. Gigi Becali a fost dezamăgit de prestaţiile atacantului pe care vrea să îl vândă cu multe milioane de euro.

Man a ratat întreaga pregătire de vară alături de roş-albaştri după ce a jucat la Euro 2019 alături de naţionala de tineret a României.  Iar de la revenirea la FCSB a reuşit un singur gol în cinci meciuri jucate pentru vicecampioană. Iar în asentimentul latifundiarului din Pipera, care l-a criticat pe fotbalist, a fost şi Dumitru Dragomir care şi-a precizat poziţia pentru gsp.ro.

„Man a scăzut în valoare în loc să crească. Asta e convingerea mea. Mă aşteptam să îl văd cât mai sus. Ori a dat de vreo fetiţă care îi mai consumă din ambiţie. Oricum, e ceva în neregulă. Nici la Campionatul European nu a strălucit. Eu sunt antrenor de o viaţă, asta e meseria mea, văd tot. Am făcut şcoală. Am scos o mulţime de fotbalişti” a declarat Dumitru Dragomir. 

În ciuda vorbelor fostului şef de la Ligă, despre Man este ştiut faptul că are o relaţie de ceva timp cu o tănâră pe nume Alexandra. Cei doi formează un cuplu solid şi nu se sfiesc să îşi arate iubirea pe reţelele de socializare. 

Afla mai multe despre: fcsbmandumitru dragomirgigi becaliiubita 

viewscnt
Articole similare