Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir pune piciorul în prag: "Cum să-l vrei pe Gnohere la naţională, când îl ai pe el? Are pornirea de pe loc la fel ca a lui Mbappe"

Dumitru Dragomir pune piciorul în prag: "Cum să-l vrei pe Gnohere la naţională, când îl ai pe el? Are pornirea de pe loc la fel ca a lui Mbappe"

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit despre subiectul momentului: naturalizarea lui Harlem Gnohere. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu îşi explică de ce se vrea convocarea atacantului francezului la naţionala României, din moment ce există jucători precum Denis Drăguş.

"Cum să spui de Gnohere că-l vrei la naţională când îl ai pe Drăguş, un talent uriaş? O să iasă în evidenţă, va fi titular la naţională, are numai 19 ani. Hagi se va scoate financiar cu el, mai ales că loveşte mingea cu ambele picioare şi are pornirea de pe loc la fel ca a lui Mbappe francezul, nu ăla de la noi", a declarat Dumitru Dragomir, la Radio Sport 1.

În vârstă de 30 de ani, Gnohere este şi în acest sezon golgheterul FCSB-ului, cu opt goluri în nouă meciuri jucate în toate competiţiile. Instinctul de marcator arătat de Gnohere l-a făcut de curând pe Cosmin Contra să declare că l-ar putea naturaliza, dar numai dacă mai slăbeşte.

Reacţia lui Gnohere a venit după câteva zile, printr-o postare pe contul său de Instagram. Atacantul de 30 de ani s-a îmbrăcat în tricoul României şi a scris pe poză: ”Mândru să servesc ţara”. Semn că ideea naturalizării îl încântă pe Gnohere.

Cât despre Denis Drăguş, tânărul atacant al lui Hagi a înscris şase goluri până acum în actuala stagiune, în nouă partide jucate în campionat şi preliminariile Europa League.

Afla mai multe despre: dragomirgnoheredragus 

viewscnt
Articole similare