Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dunărea Călăraşi a obţinut prima victorie în stagiul din Turcia | Reacţia şefilor echipei despre debutul oficial în L1

Dunărea Călăraşi a obţinut prima victorie în stagiul din Turcia | Reacţia şefilor echipei despre debutul oficial în L1

Superliga

Comentarii

Programul jocurilor de verificare ale Dunării în stagiul de pregătire din Turcia a suferit modificări

Bunăoară, astăzi, „galben – albaştrii” au întâlnit pe FK Shkupi, formaţie care s-a clasat pe locul 4 în sezonul recent încheiat în Macedonia şi care se pregăteşte pentru startul din Europa League unde va întâlni pe Glasgow Rangers. Dunărea a câştigat cu 3-1. Silviu Pană a deschis scorul în minutul 15, egalarea survenind în minutul 43 din penalty. În partea a doua, Valentin Munteanu şi-a trecut în cont dubla (minutele 60 şi 66). Astăzi, Dunărea nu va mai juca cu Volyn Lutsk (liga a 2-a din Ucraina) ci cu formaţia bosniacă din prima ligă, NK Celik Zenica.

„Deocamdată, echipa pare nesudată. Am avut la dispoziţie doar 5 zile, deja după al doilea meci s-a văzut o schimbare în bine. Luni băieţii au câştigat cu 3-1 partida cu FK Shkupi din Macedonia şi din ce am vorbit cu antrenorul Dan Alexa a fost mult mai bine decât la primele două meciuri. Nu sunt probleme de sănătate în afară de Şeroni care are o uşoară indisponibilitate. Toţi ceilalţi sunt în regulă. Băieţii sunt motivaţi, abia aşteaptă să debuteze în Liga I. E o provocare şi pentru ei, există concurenţă pe fiecare post. Dacă ar fi să mă întrebi, acum cred că nici Dan nu ştie care sunt primii 11 care vor intra în primul meci. Mai e timp până la începerea campionatului să-şi definitiveze 11-le de bază.” a explicat Florin Brişan, preşedintele echipei.

Dunărea va încheia cel de-al doilea stagiu de pregătire duminică, 8 iulie Până atunci va mai disputa miercuri, 4 iulie, de la ora 17.00 ultimul test, adversara “galben – albaştrilor” fiind bosniecii de la NK Celik Zenica, locul 11 în ultima ediţie  de campionat.

Afla mai multe despre: dunarea calarasicantonamentamicalmecialexa 

viewscnt
Articole similare