Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După aproape 1.100 de zile, oltenii se întorc acasă. Meciul de pe "Arena leilor" e SOLD-OUT!

După aproape 1.100 de zile, oltenii se întorc acasă. Meciul de pe "Arena leilor" e SOLD-OUT!
Comentarii

Cozi imense au fost şi ieri în Craiova! 8.000 de abonamente şi 18.000 de bilete au fost vândute pentru meciul cu Slavia Praga din această seară.

"Cel mai probabil, partida se va desfăşura cu casa închisă! Biletele s-au vândut la foc automat şi le mulţumim suporterilor noştri că sunt alături de noi la cel mai important eveniment din ultimii ani. Vineri e o zi mare. Nu e doar un meci, nu e doar deschiderea unui stadion, ci o sărbătoare a tuturor celor cu sufletul alb-albastru, una de care sperăm să ne bucurăm împreună, cu aceeaşi «joie de vivre» la care nici francezii nu se pricep atât de bine ca oltenii", au declarat oficialii echipei.

Mai mult, oficialii din Bănie au anunţat, ieri, că suporterii echipei vor avea parte de mai multe surprize odată cu inaugurarea noului stadion din Craiova. "Pentru că ştim că oltenii sunt un popor nerăbdător şi curios, vă spunem de acum surprizele", scriu cei de la csuc.ro. Iată ce îi aşteaptă pe fanii alb-albaştrilor, descrierile aparţinându-le celor din club:

- un nou design al autocarului, care va fi de departe cel mai frumos al unei echipe de Liga 1 şi vă va încânta pe toţi;

- o nouă mascotă, al cărei nume a fost ales împreună cu voi şi care vă va impresiona nu doar prin aspectul simpatic, ci şi prin talentele sale;

- o nouă adresă de site oficial, care va face trimitere mai directă la istoria uriaşă a clubului nostru. z

Afla mai multe despre: csu craiovastadioninaugurarecraiova 

viewscnt
Articole similare